Cosmopolitan de februarie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că pe 28 ianuarie apare Cosmopolitan, ediția noastră de februarie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei de februarie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

Cosmopolitan
Cosmopolitan februarie 2021

2) Găsești integral ediția de februarie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Mai sunt câteva zile și trecem în a doua lună a anului 2021, cu mult mai multe speranțe decât anul trecut, dar cu tot atât de multe dileme. Și pentru că informația înseamnă putere, siguranță, încredere, ți-am pregătit o ediție care să te ajute să le ai pe toate la un loc, și un strop de iubire în plus. Pentru început, descoperă una dintre cele mai puternice voci ale momentului, Doja Cat, cu un coverstory de-a dreptul strălucitor. Și după ce ți-ai luat doza de încredere în forțele proprii și credința că, în ciuda pandemiei, poți avea un an mare, informează-te cu tot ceea ce ai nevoie să știi despre vacciunul Anti COVID-19, din perspectivă medicală, dar și socio-psihologică — de departe cel mai dezbătut subiect al momentului, între teamă, neîncredere și polemică socială.

Iar după un subiect atât de serios, răsfață-te cu un interviu exclusiv pentru Cosmopolitan România, cu cei mai iubiți actori ai momentului: Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page, protagoniștii serialului Bridgerton. Pentru noi a fost o reală bucurie!

Citește și: Interviu cu Hannah Greig, consultant „Bridgerton”

Ca de obicei, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială ți-a pregătit cele mai noi apariții în materie de fashion și, nici mai mult nici mai puțin de 127 de idei pentru garderoba ta de iarnă: de la ținute confortabile dar șic la all white, de la stilul minimalist la lenjerii numai bune pentru o întâlnire romantică. În același timp, Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu vine în această ediție cu adevărate revelații din industria beauty: doar atât vă spun, restul vă las să descoperiți răsfoind ediția de februarie abia scoasă din tipar — ați auzit de #BIOHACKING sau află răspunsul la întrebarea „Chiar poți să îți păcălești părul să crească mai repede?” Check it out!

Cât despre iubire, că tot este sezonul conspirațiilor, te invit să descoperim împreună dacă aplicațiile de dating vor, de fapt, să rămânem single, dar și cum ne raportăm la noua eră a neîncrederii? Poate nu e chiar despre iubire, dar merită să afli adevărul. Despre iubire mai mult îți vorbesc astrele la pagina 126 sau Riz Ahmed, posibil primul musulman nominalizat la Premiile Oscar care, apropo, de la momentul redactării materialului până în această clipă când citești acest material, s-a și căsătorit în secret. Destul de imprevizibil chiar și pentru noi care l-am trecut, fără griji, în rândul bărbaților sexy și singuri.

Așadar, să ai un februarie plin de iubire!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de februarie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Cosmopolitan

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.