Cele mai cool sandale din piele pentru o vară #Cosmo!

Dacă vrei să obţii look-ul potrivit pentru fiecare ocazie, de la elegant la casual, ai nevoie de sandale din piele confortabile şi de calitate. Acestea sunt accesoriile perfecte pentru o gamă diversificată de ţinute de primăvară şi vară şi vor completa cu stil şi rafinament rochiile chic pe care deja le ai în garderobă sau pe care urmează să le achiziţionezi.

Iată câteva dintre cele mai inspirate sugestii pentru sezonul cald care se apropie!

sandale de vara din piele

Sandale plate de vară

Încălţămintea plată nu a fost niciodată atât de atrăgătoare şi interesantă! Designul simplu şi elegant o face perfectă pentru rochiile diafane de vară, dar şi pentru costumele din in.

Cu o pereche de sandale dama piele naturală maro, decorate discret cu mici cristale şi toc de 1.5 cm din brandul Marco Tozzi, ai asigurate multe ţinute casual confortabile.

De asemenea, poţi alege, tot pe maro, modelul oferit de Tamaris cu inserţii delicate aurii şi talpă de numai 1 cm. Uşoare, delicate, versatile şi confortabile, aceste sandale vor completa cu mult stil orice ţinută casual de vară.

Dacă preferi negru şi vrei o pereche de sandale de damă din piele de calitate, poţi alege tot din brandul Marco Tozzi modelul cu accesorii metalice. Este perfect pentru orice ţinută relaxată de vară şi îl poţi purta atât la rochii diafane, cât şi la blugi.

Sandale de vară cu toc

Oferta de sandale cu toc este pur şi simplu fascinantă! Există o mulţime de modele şi culori şi vei avea de unde să alegi exact ceea ce ai nevoie şi îţi place!

Te poţi opri la modelul din brandul Tamaris din piele întoarsă neagră cu baretă pe gleznă şi toc de 7.5 cm. Tehnologia pe care o încorporează, antislide, antishock şi truch it, îl recomandă ca fiind extrem de confortabil. Cu aceste sandale te vei simţi minunat şi vei arăta impecabil întreaga zi!

Dacă vrei o pereche feminină de sandale din piele, alege modelul din brandurile româneşti în culoarea bej. Poţi să fii sigură că pielea nabuc cu aspect snake print şi tocul de 7.5 cm vor da un plus de vibraţie tuturor ţinutelor elegante de vară.

Sandale de vară argintii sau aurii

Merită să investeşti într-o pereche de sandale din piele argintie sau aurie de bună calitate din magazinul online Capricia. Indiferent de sezon, sunt ideale pentru a pune în valoare ţinutele de ocazie.

Te poţi orienta către modelul din brandul Epica din piele naturală aurie cu toc gros multicolor de 9.5 cm. Sau, dacă vrei un toc de 8.5 cm, poţi opta pentru brandul Tamaris. Ambele vor completa cu eleganţă şi feminitate orice ţinută festivă şi se pot purta în numeroase ocazii.

De asemenea, nu vei putea trece nepăsătoare pe lângă modelul argintiu oferit de Cinzia Soft cu toc de 10 cm. Te va fascina cu linia simplă şi, totodată, extrem de rafinată şi stilată şi vei dori să fie al tău!

Indiferent dacă este vorba despre o ţinută de seară sau de zi, sandalele sunt piese esenţiale pentru a crea look-ul fabulos pe care îl doreşti! Meriţi să fii frumoasă şi atrăgătoare şi să străluceşti purtând articole de încălţăminte de bună calitate! Profită de oferte şi răsfaţă-te cu câteva perechi superbe pentru  primăvară şi vară!

Foto: https://www.pexels.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.