Ce geantă ţi se potriveşte, în funcţie de siluetă

Geanta este definitorie pentru orice femeie, căci nu există doamnă sau domnișoară care să nu o includă în ținutele de zi cu zi. Tocmai pentru că este articolul pe care-l avem cu noi în orice moment, fie că mergem la plimbare sau la job, este important să facem alegerea potrivită în ceea ce privește asortarea poșetei. 

Există mai multe trucuri menite să includă acest accesoriu în outfiturile de damă, iar primul dintre ele îl reprezintă silueta. Concret, mărimea genții se stabilește de cele mai multe ori după forma corpului și înălțime.

Regula simetriei și a proporțiilor se păstrează și în această situație. Dacă ești minionă, în garderoba ta nu își va găsi locul sub nicio formă, culoare sau material, o geantă oversized. Motivul este lesne de înțeles. O femeie de 1,60 cel mult va arăta disproporționată în raport cu o poșetă foarte mare, iar efectul vizual va fi unul nedorit. Cu alte cuvinte, vei părea și mai mica de înălțime decât ești de fapt. Iar acesta este doar unul dintre exemplele privind trucurile de identificare a genților ideale în funcție de siluetă și statură.

Gențile mici, prietenele minionelor

Așa cum spuneam, gentile mari nu trebuie să se regăsească în garderoba minionelor. Oricât de mult ți-ai dori să ai o poșetă mare, pe care să o porți pe umăr sau pe mână, renunță la idee pentru că te va face să arăți disproporționată. 

Este important să te folosești de orice fel de trucuri pentru a te pune în valoare, așa că în locul genții oversized, alege un rucsac încăpător, în care să-ți poți pune toate lucrurile, și pe care să-l ții pe un umăr. 

Altfel, poți asorta ținutelor tale orice tip de geantă de mărime mică, poate și medie, fie ea cu mânere duble sau tip crossbody, așa cum sunt gentile Michael Kors, care îți vor da o notă modernă și te vor scoate din anonimat.

Rucsacul, varianta de geantă pentru orice siluetă

Indiferent de siluetă sau statură, dacă adori stilul casual, porți jeanși în toate combinațiile, rochii cu pantofi sport și pantaloni cu tricouri simple, atunci rucsacul va fi mereu alegerea potrivită. 

Acest tip de geantă rămâne la modă și în acest sezon, iar faptul că este practic, i-a adus o popularitate foarte mare în rândul femeilor care preferă confortul. Poartă-l la o rochie largă, peste care ai pus o jachetă de blugi sau la un hanorac larg combinat cu niște pantaloni scurți. 

Ideile de outfituri care să includă rucsacul sunt nelimitate. Și pentru că este atât de versatil, tot mai multe branduri l-au inclus în colecțiile lor. 

Cum porți gentile medii și oversized

În ceea ce privește alegerea genților de dimensiuni medii și oversized, acestea sunt o alegere potrivită dacă ai o statură înaltă, fie ea delicată sau solidă. O persoană cu o construcție a corpului masivă sau cu forme rubensiene va arăta disproporționată cu o poșetă prea mică. Iar ca să identifici geanta potrivită pentru tine, probeaz-o efectiv pe lângă corp. 

În cazul în care o comanzi dintr-un magazin online, vei vedea că fiecare producător vine cu detalii asupra fiecărui produs. Verifică dimensiunile și astfel îți vei face o idee despre cât este de mare. Nu te sfii să porți genți oversized! Ele au revenit în tendințe, după ce o perioadă în care au fost lăsate într-un con de umbră, datorită apariției celor de tip poștaș sau a celor de tip borsetă. 

Un alt sfat în alegerea posetelor, după ce ai stabilit dimensiunea potrivită siluetei tale, este să investești în modele de calitate superioară, cu finisaje atent realizate, din piele naturală sau ecologică, pentru a te asigura că look-ul tău va fi mereu impecabil.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.