Absolut lansează noua ediție limitată Absolut Comeback din 41% sticlă reciclată

La fel ca toate sticlele Absolut, ediția limitată Absolut Comeback este realizată din 41% sticlă reciclată și este exemplul brand-ului cu ADN creativ de a propune o lume mai bună îndreptată spre progres. Cu ocazia lansării ultimei ediții limitate, Absolut încurajează reciclarea și susține un lifestyle sustenabil.

Design-ul Absolut Comeback este metafora perfectă pentru o lume în care resturile devin materie primă și în care sticla Absolut Vodka își atinge potențialul maxim prin reciclare. Pe plan local, Absolut Comeback sărbătorește ambiția de a trăi mai responsabil față de tot ceea ce ne înconjoară și este o sticlă „statement” destinată celor care cred că împreună putem crea o lume mai bună pentru generațiile următoare.Ediția limitată Absolut Comeback poate fi găsită începând de azi pe site-ul King.ro și din data de 18 noiembrie în hipermarketurile Carrefour și Carrefour Market din București și din țară, în rețelele Kaufland și Cora, precum și în toate magazinele Mega Image și Mega Image Concept Store, în limita stocului disponibil. Sticla se adresează atât colecționarilor Absolut, cât și acelora care iși doresc să adopte un lifestyle sustenabil sau să dăruiască un cadou deosebit celor dragi, mai ales acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Alătură-te și tu inițiativei #AbsolutRecycleHero și împărtășește cu prietenii tăi de pe Instagram acțiuni concrete din viața de zi cu zi care se înscriu unui lifestyle sustenabil. Fă-ți testul de mai jos și află dacă ești pe drumul cel bun:

Atunci când merg la cumpărături:

1 – Am mereu cu mine o plasă textilă cool, care îmi complimentează ținutele și mă ajută să economisesc consumul de plastic;

2 – Achiziționez de fiecare dată o pungă de cumpărături;

3 – Plec cu cumpărăturile în mână sau încerc să le fac loc în geantă;

Când mă întâlnesc cu prietenii la un cocktail pe bază de Absolut:

1- Folosesc paie metalice sau din bambus, pe care apoi le curăț și le reutilizez pentru alte seri de neuitat;

2 – Dacă sunt în oraș, nu folosesc deloc paie din plastic când îmi savurez băutura;

3 – Nu pot să îmi savurez cocktailul la intensitate maximă dacă are pai;

Când vine vorba de design interior, îmi place să îmi accesorizez camera cu:

1- Obiecte analog vintage cărora le găsesc o nouă întrebuințare;

2- Sticlele de băutură pe post de vază de flori, arată foarte pop și cool;

3 – Obiecte de design noi și minimalist

 

 

Află dacă ai obtinut punctajul maxim (1a – 10 p, 1b – 0 p, 1c – 5 p;  2a – 10 p, 2b – 10 p, 2c – 10 p;  3a – 10 p, 3b – 10 p, 3c – 0 p)

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.