5 accesorii care fac diferența în machiaj

Am descoperit câteva accesorii care fac diferența atunci când vine vorba despre aplicarea machiajului.

Oricât de bune ar fi produsele tale de machiaj, e nevoie de mai mult pentru a putea obține un look elaborat, așa cum doar makeup-artiștii reușesc să creeze. E drept, aceștia au în spate ani mulți de studiu și exercițiu, dar asta nu ne va descuraja. Zi de zi apar noi invenții menite să ne ușureze existența, iar domeniul machiajului nu face excepție. Iată care sunt cele cinci accesorii care fac diferența între un machiaj… acceptabil și unul fabulos.

Oglinda fermecată

Niciun makeup artist nu-și începe opera de artă fără lumina potrivită. Aceasta este crucială pentru ca produsele să pună pielea în valoare (fondul de ten vs. nuanța pielii) și să fie corect aplicate, pentru ca formulele cu particule strălucitoare să fie optim utilizate iar culorile perfect dozate. Iar dacă ei folosesc acele oglinzi uriașe înconjurate de zeci de becuri orbitoare, tu poți utiliza o oglindă de dimensiuni mai mici, cu leduri încorporate în display. Dat fiind că tu trebuie să stai la o distanță mică, un astfel de dispozitiv îți va fi suficient pentru ca machiajul să fie aplicat în condiții optime. Astfel, nu vei avea surprize nici când ieși afară, nici într-o încăpere cu iluminat puternic.

Oglindă cu LED și touch pentru machiaj, 119 lei

Bureții pentru fond de ten

Există o groază de accesorii pentru aplicarea fondului de ten, de la pensule de toate formele, pernuțe de silicon, perii costisitoare, dar nimic nu egalează performanța bureților sub formă de ou. Și dacă mai era nevoie de un argument în favoarea acestora, makeup artiștii din toată lumea aplică fondul de ten doar cu buretele umezit în prealabil (pentru ca acesta să nu absoarbă formula, ci doar să o „transporte” și să o aplice).

Zoe Ayla Makeup Sponge Brush set, 65,99 lei

Pictură în… fard

De câte ori n-ai încercat să recreezi un machiaj după un tutorial sau o fotografie… dar ai sfîrșit prin a te demachia, renunțând la idee. Toate trecem prin asta, dar între timp s-au inventat ștampilele care aplică fardul cu precizie, într-o singură secundă. Tot ce trebuie să faci este să aplici fardul/fardurile pe suprafața de silicon, pentru ca apoi să plasezi ștampila pe pleoape. Atât de ușor!

OEM Ștampila make-up pleoape, Silicon, Negru, 50 lei

Linii precise

Aceeași situație de mai sus este valabilă și în ceea ce privește tușul de pleoape: sătulă să te tot demachiezi după zeci de încercări de a-ți crea un cat-eye perfect, ai renunțat pentru totdeauna, declarând tușul de pleoape inamicul nr.1. Uite o veste care va sta la baze reconcilierii voastre: șabloanele adezive te pot ajuta să tragi linie. Da, la ambii ochi… la fel. Mai mult decât atât, seturile conțin mai multe modele, pentru a-ți putea schimba stilul ori de câte ori ai chef.

Șabloane adezive pentru fard și tuș de pleoape, 4,9 lei

Pensule curate

Este încă una dintre regulile de la care un makeup artist nu se abate niciodată: curățarea temeinică a pensulelor. În cazul lor, faptul că machiază mereu o altă persoană obligă la norme stricte de igienă, dar rezultatele pe care le obțin se datorează în oarecare măsură și faptului că pensulele lor sunt în stare perfectă, datorită întreținerii corecte a acestora. Folosește soluție specială și procură-ți un accesoriu de silicon texturat, cu care să-ți speli pensulele de machiaj săptămânal sau ori de câte ori este necesar, mai ales în cazul acelor accesorii pentru aplicare formulelor cremoase.

Sigma Cleaning Glove Set, accesoriu curățare pensule, 217 lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.