4 combinații perfecte geantă + pantofi

Toată luna august gândurile noastre sunt împărțite între garderoba de vacanță – orice vacanță, oriunde, doar (încă o) vacanță să fie – și întoarcerea la birou pe catwalkul urban.

Anul acesta avem soluția stilistică potrivită pentru ambele variante, cu niște combinații fresh de genți și pantofi selectate din colecțiile noi de pe epantofi.ro.

Cuvântul cheie: sintonie cromatică. Aceste mixuri pot reinventa orice ținută. Iată ce să adaugi în wishlist-ul de cumpărături:

Roz & roșu

Orice regulă trebuie să aibă excepții și dacă în acest articol vă vom prezenta preponderent culori uni, începem lista noastră de hit-uri cu cea mai iubită combinație de pe Instagram: sneakers roșii și geantă elegantă roz.

Noi ne-am îndrăgostit de modelele de sneakers chuncky de la Versace Jeans Couture și Michael Kors care crează un dream team alături de poșete cu lanț de la Love Moschino, Guess și Puccini. Pentru o varaintă mai elegantă, poți înlocui sneakerșii cu sandale cu toc gros și platformă.

Gold

După prea multe sezoane cosy este momentul să adaugi accente prețioase în garderobă cu ajutorul unor pumps și al unei poșete medii aurii. Alege un model pe pantofi cu toc cu baretă pe gleză sau decupați, poartă-i cu orice ținută beige.

Noile colecții R Polanski și Eva Minge oferă o mulțime de variante interesante pe care le poți mixa cu poșete de la Nobo, Patrizia Peppe și Coccinele.

Albă ca Zăpada

Combinația de geanta+pantofi albi a câștigat din ce în ce mai mulți pasionați de outfituri colorate, alături de care crează un echilibru elegant și dezirabil.

Rămâi la varianta cu talpă plată și geantă de dimensiuni medii sau mari fie că optezi pentru sneakers, mocasini sau mules. Inspiră-te din propunerile Geox Twinset și Puma .

Hard Rock

Negrul și țintele rămân o dragoste eternă pentru următoarele sezoane în orice combinație de ținute sport și casual ai avea în vedere.

Bocancii și ghetele sunt cea mai versatilă alegere alături de o geantă cu personalitate de la Pinko, Monnari și Love Moschino

Descoperă mai multe propuneri de încălțăminte și accesorii un click distanță, pe epanfofi.ro unde te așteaptă produsele atent selectate, care se potrivesc cu tendințele actuale. Shopping plăcut!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.