10 reguli esențiale când te îmbraci pentru o nuntă

Care sunt regulile unei ținute de nuntă? Cum ne putem îmbrăca de nuntă fără a face o gafă și simțindu-ne bine în ținuta noastră în același timp?

Iată cele mai bune ZECE lucruri pe care le putem lua în considerare atunci când ne plănuim o ținută pentru o nuntă.

1. Ce să faci: ia în considerare codul vestimentar

Este petrecerea una tip black tie, una semi-formală sau una casual? Ceea ce își dorește mireasa trebuie întotdeauna luat în considerare înainte de a lua orice decizie cu privire la ținuta ta. Asigură-te că te informezi înainte de a alege rochii elegante pentru această ocazie.

2. Ce să faci: ia în considerare locația

Îmbrăcămintea pe care o porți la o plajă va fi, evident, mult diferită de ținuta pe care o porți într-un hotel elegant. Ia aminte de locația nunții indicată în invitație și alege rochii elegante în funcție de aceasta.

3. Ce să nu faci: uiți de culori

Asigură-te că afli în ce paletă de culori se va îmbrăca cuplul. Invitația ar trebui să vă ofere o perspectivă, dar nu este rău să întrebi unui dintre organizatorii din familie ai petrecerii de nuntă. Nu vrei să porți rochii elegante care să te facă să fii confundată cu o domnișoară de onoare.

4. Ce să faci: verifică vremea

Verifică prognoza înainte de a ieși din casă. Fii pregătită pentru ploaie, zăpadă sau orice altceva decide Mama Natură să arunce asupra ta. Doamnelor, cel mai important lucru de luat în considerare este vântul! Nu purta o rochie scurtă, de care va trebui să o ții toată seara. Ultimul lucru pe care îl vrei este un moment Marilyn Monroe în fața a 200 de oameni.

5. Ce să faci: poartă straturi

Straturile sunt ceva foarte util. Aerul condiționat poate fi un salvator, la o petrecere în mijlocul verii, dar poate fi și cel mai grav coșmar al unei femei. Adu cu tine o jachetă sau un cardigan drăguț, decupat, indiferent de situație. O petrecere în aer liber se poate răci rapid pe măsură ce se întinde către dimineață. Doar asigură-te că ținuta pe care o porți este încă suficient de elegantă pentru context.

6. Ce să faci: ia în considerare ora din zi

Acest lucru poate părea evident, dar atât de multe doamne uită că serile de vară pot fi totuși un pic răcoroase! Cum ziceam și mai sus, straturile sunt salvatoare, dar dacă evenimentul este unul de seară, ia în considerare rochii elegante maxi sau o rochie cocktail cu mâneci lungi.

7. Ce să nu faci: porți alb

Nu este prima dată când auzi asta, dar nu putem să trecem peste. Albul este un „nu” evident, dar ai grijă și la nuanțe de tipul alb-șampanie, crem și chiar nuanțe deschise de auriu și bronz. Miresele vor dori cu siguranță să fie în centrul atenției în această zi.

8. Ce să nu faci: te îmbraci în negru

A purta negru este perfect acceptabil, atunci când locul solicită acest lucru. Totuși, încearcă să păstrezi micile rochii elegante negre în dulap atunci când vorbim despre o petrecere în curte, pe plajă sau un brunch, deoarece o alternativă colorată este mai potrivită în aceste cazuri.

9. Ce să nu faci: porți blugi

Această regulă ar trebui să fie evidentă, dar unii invitați consideră că este acceptabil în anumite locuri. Voi clarifica pentru toată lumea: blugii nu sunt permiși niciodată la o nuntă. Cu excepția cazului în care mirii au spus în mod specific că nunta lor este casual cu blugi și tricou, schimbă perechea de Levi’s cu o pereche de pantaloni de stofă.

10. Ce să nu faci: „Uiți” să porți lenjerie de corp

Îți amintești acel concept de „vânt” pe care l-am discutat mai sus? Temutul moment Marilyn Monroe? Doamnelor, vă rugăm să nu uitați să purtați lenjerie intimă și sutien. De asemenea, niciunul dintre aceste articole vestimentare nu ar trebui să se vadă vreodată în timpul festivităților.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.