10 ceasuri de damă clasice de oferit drept cadou

Stilul este etern, mai ales în cazul ceasurilor. Deși industria s-a digitalizat puternic și ceasurile inteligente le-au depășit pe cele “simple” în vânzări, atracția față de cele clasice se menține. De aceea, dacă doriți să oferiți în dar un ceas care nu necesită încărcare la câteva zile, nu are nevoie de update-uri și poate fi privit la orice oră din zi, merită să luați în considerare aceste 10 modele.

Nixon mint sentry

Dacă, la fel ca noi, ați îmbrățișat dragostea din acest an pentru pasteluri, acest ceas este perfect. Colorat peste tot în mentă, este fabricat din oțel inoxidabil și rezistent la apă până la 100 m. Acesta a fost unul dintre cele mai confortabile ceasuri și poate fi ajustat chiar și cu cele mai mici grade, deci nu este niciodată prea strâns sau prea slab. Dacă menta este puțin prea îndrăzneață pentru dumneavoastră, este disponibilă și în negru, argintiu, auriu, verde, bleumarin și gri.

Limit expandable watch

Limit este în industrie de peste un secol și a perfecționat echilibrul dintre calitate și accesibilitate. La doar 22 de lire sterline, acest model din oțel inoxidabil, de culoarea aurului este un adevărat chilipir. Are o bandă elastică, asemănătoare unei brățări, care se simte mai robustă și mult mai confortabilă ați putea anticipa. Ne-a plăcut în mod deosebit fontul ceasului, oferindu-i un aer clasic și antic.

Casio LA670WEFL-4A2EF

Nu poți vorbi despre ceasuri dama fără să menționezi Casio. Brandul japonez a devenit sinonim cu funcționalitatea, specializându-se în interfețele digitale. Preferatul nostru de colecție este opțiunea roz din piele. Nu numai că promite acuratețe în 30 de secunde, dar are o funcție de calendar automat pentru a seta data. Puteți seta propria alarmă (utilă în special pentru oricine încearcă să elimine distragerea atenției de la telefon) și are șapte funcții de temporizare prestabilite de până la 30 de minute. Se simte foarte ușor pe încheietura mâinii și este învelit în rășină pentru a se asigura că supraviețuiește eventualelor umflături și zgârieturi. Combo-ul roz, alb și auriu ne-a dat, de asemenea, vibrații vintage puternice.

Vivienne Westwood Warwick II

Având în vedere reputația lui Vivienne Westwood pentru accesorii îndrăznețe, dar atemporale, nu ar fi trebuit să fim surprinși de cât de mult ne-a plăcut acest ceas de damă. Cureaua este 100% din piele reală și o nuanță măgulitoare de albastru deschis – suficient de îndrăzneață pentru a face din ea o piesă specială, dar nu atât de distractivă încât nu o poți împerechea cu majoritatea ținutelor. De asemenea, este surprinzător de funcțional: rezistent la apă până la 50 de metri și confortabil la încheietura mâinii.

Olivia Burton celestial black mother of pearl dial and gold

Acest ceas este tipic desenelor inspirate de epocă ale Olivia Burton. Ca parte a colecției sale cerești, fața sa este împânzită de stele de cristal Swarovski, pe un fundal întunecat ca cerul nopții. Mai mult decât o față atractivă, este rezistent la apă până la 10m adâncime și învelit în oțel inoxidabil placat cu aur galben. Ne-a plăcut cât de discret și elegant arăta acest lucru purtat atât cu ținutele casual, cât și cu cele mai sofisticate.

Daniel Wellington petite evergold

Dacă preferați ceva super elegant, Daniel Wellington este ceasul ideal. Marca preferată de Instagram oferă micul său ceas veșnic în trei dimensiuni – 28mm, 32mm și 36mm – dar credem că cel mai mic este cea mai elegantă alegere. Fața este minimală și elegantă, în timp ce cureaua din plasă (care este fabricată din oțel inoxidabil dublu placat) este foarte confortabilă și se poate regla oriunde între 150 și 205 mm. De asemenea, este rezistent până la 30 de metri sub apă și este disponibil în aur roz, argintiu și cu cadran negru.

Tissot T109.610.16.037.00

Numele s-ar putea să fie foarte ciudat, dar nu este nimic confuz în acest ceas. Simplu și direct, are o bandă simplă din piele maro și carcasă din oțel inoxidabil. Fața este mai mare decât multe ceasurile pe care le-am recomandat, însă acest ceas se simte foarte robust. Puteți observa calitatea și măiestria din spatele acestei piese, care servește cu siguranță ca investiție pe termen lung.

Coach Perry

Coach ar putea fi cel mai bine cunoscut pentru genți, dar colecția sa de ceasuri de damă nu este mai prejos. Cel mai remarcabil este ceasul Perry – un design cu imprimeu leopard, cu piele, completat cu logo-ul emblematic al calului și trăsurii aurii. Leopardul ar putea să nu fie cel mai subtil dintre imprimeuri, dar reușește cumva să fie un accesoriu remarcabil, care nu este prea ostentativ. Acest lucru se datorează în parte cadranului ceasului care, la 36 mm, nu este prea mare sau prea mic. Confortabil și răcoros, este perfect pentru purtarea ținutelor neutre. Deși s-ar putea să nu vă așteptați să fie cel mai durabil dintre ceasuri, acesta poate supraviețui și în până la 99 metri de apă.

Versus Versace fire island

Puteți oricând să vă bazați pe Versace pentru ceva puțin diferit. Acoperit cu silicon negru, ceasul cu insula de foc are în centru logo-ul gamei Versus. De parcă nu ar fi fost destul de cool, ceasul folosește tehnologia Indiglo pentru a lumina în fundal un albastru strălucitor.

 

Articol realizat împreună cu eMAG

Sursă foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.