World of Digital Summit: trenduri în Social Media, Online Communication, Influencing Marketing

În perioada 5-7 aprilie, de la 11.00 la 14.00, pe pagina Facebook World of Digital  poți descoperi care sunt trendurile în Social Media, Online Communication, Influencing Marketing: cum ne poziționăm anul acesta prin prisma accelerării digitalizării, ce funcționează astăzi prin comparație cu trecutul apropiat, ce va rămâne de actualitate din tot ce am folosit în anii precedenți, sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezbătute.

Anul 2021 vine, în continuare, cu multe schimbări. De la comportamentul nostru în mediul online – ce și cât producem, consumăm, cumpărăm -, la adaptarea tipului de conținut noului normal, până la observarea apariției unor noi trenduri sau aplicații care schimbă semnificativ modelul cu care eram obișnuiți.

De aceea, mai mult ca oricând, avem nevoie să descoperim tot ce trebuie să știm despre digital chiar de la experți în comunicare, manageri de departamente Social Media, consultanți sau creatori de conținut: Dragoș Stanca, Alexandru Negrea, Alex Ciucă, Valeria Tudor, Costin Cocioabă, Laura Savu, Dorin Boabeș, Andra Nistor, Robert Dumitru, Matei Psatta, Robert Tatoi, Ana Diceanu, Răzvan Moței, Mircea Bravo, Andrei Vereștiuc & Cristian Ilișuan.

Citește și: Cugetări anti sistem, de la biroul meu de-acasă

World of Digital vine în continuarea World of Instagram, ca urmare a cerințelor și necesității pieței și creatorilor de conținut de a acoperi mai multe subiecte. Lucrurile se schimbă cu mare viteză iar noi ne-am propus să ne menținem misiunea de a vă ține la curent cu totul, în special prin intermediul evenimentelor online World of Digital” a declarat Laura Pîrlog, organizator World of Digital.

Evenimentul va fi transmis LIVE, dar filmat offline într-o locație regală – Le Chateau!

digital
World of Digital Summit

Program: 3 zile de prezentări, pe următoarele subiecte:

5 Aprilie – What’s now

♣ What’s now in Digital
♣ Organic vs. Paid
♣ Branding in 2021
♣ Podcasts
♣ Inspirational story

6 Aprilie – What’s trending

♣ Trends in Influencing Marketing
♣ Trends on TikTok
♣ Institutional Communication
♣ Inspiration Story

7 Aprilie – What’s here to stay

♣ What’s here to stay in digital
♣ What’s here to stay – content
♣ Ethics in communication
♣ Ethics in PR

Citește și: Parfumul digital și alte inovații

Transmisiunea live este realizată cu sprijinul TheLIVE.AGENCY, pe pagina de Facebook World of Digital. World of Digital este un concept marca Creative Energy Corner! Toate detaliile despre World of Digital Summit sunt disponibile pe www.worldofdigital.ro  și pe pagina de Facebook World of Digital. Join evenimentului aici.

Foto: iStock.

Citește și: Autism Voice integrează în terapie Virtual Reality, pentru prima oară în România

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.