UNTOLD 2021: Paul Kalkbrennner, colaborează în premieră cu soția sa, Simina Grigoriu

Legenda techno Paul Kalkbrenner, aduce în premieră în România, la ediția UNTOLD 2021, o producție nouă în colaborare cu sotia lui, care e româncă!

Legenda techno Paul Kalkbrenner reușește să atragă atenția cu fiecare producție lansată, dar, cu noul său release, e o poveste cu totul specială. Pentru prima dată, Kalkbrenner colaborează cu partenera sa de viață, românca Simina Grigoriu.

Germanul are un portofoliu vast, este cunoscut în circuitul techno mondial datorită pieselor originale lansate, a câtorva versiuni remix, dar și datorită aparițiilor sale live.

De fapt, remix-ul lansat zilele acestea este al treilea din 2018 încoace și al doilea din 2021, iar un remix cu semnătura Kalkbrenner e ceva cu adevărat rar!

La începutul acestui an, Kalkbrenner a lansat o versiune incredibilă, un sound hypnotic soft-techno pentru “Invisible”, piesă semnată de producătorul de origine francez NTO. Acum pare că a prins gustul versiunilor remix, iar noi suntem super încântați pentru că germanul este confirmat la ediția 2021 a festivalului UNTOLD.

Simina Grigoriu, soția germanului, este cunoscută în circuitul techno, una dintre piesele pentru care a devenit cunoscută în toată lumea fiind “Techno Monkey”, producție lansată în 2016 cu propriul label Kuukou. Aceasta este și piesa care-i aduce, în premieră, împreună în studio pe cei doi. O producție cu un sound techno jungles perfectă pentru marile festivaluri.

După aproape cinci ani, Simina a anunțat lansarea unui nou proiect de proporții, care implică și o versiune remix a uriașul succes, “Techno Monkey”. Prima fază a acestui nou proiect e lansarea EP-ului “Techno Monkey Remixed Vol. 1”, care urmează să fie lansat pe 9 iulie.

Paul Kalkbrenner este unul dintre producătorii care a venit cu o versiune remix pentru acest EP, alături de maestru techno, americanul Camea și Hito, unul dintre obișnuiții Kuukou.

Sound-ul propus de Kalkbrenner pentru frumoasa sa soție româncă e de inspirație Berlin Techno pur: industrial, metalic, frenetic, ceva ce creează dependență! Scena Galaxy de la festivalul UNTOLD va suna perfect în perioada 9-12 septembrie 2021.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.