UNTOLD 2021: Dimitri Vegas trăiește bucuria de a fi tată

Jumătatea celui mai cunoscut, premiat și iubit duo din muzica electronică, Dimitri Vegas a devenit tată.

Headliner, alături de fratele său, Like Mike, la ediția 2021 a festivalului UNTOLD, Vegas, a făcut anunțul pe contul de Instagram, printr-o postare emoționantă, în care face referire și la tatăl său pe care l-a pierdut acum o lună.

Băiețelul lui Dimitri Vegas și a lui Anouk Matton aka MATTN, poartă numele bunicului, Takis.


Povestea de dragoste dintre jumătatea duo-ului Dimitri Vegas & Like Mike cu Anouk Matton aka MATTN a început în Ibiza, în cadrul seriei de petreceri House Of Madness. Tot în Ibiza a avut loc și nunta celor doi, în septembrie 2017.

Într-un interviu publicat în vara anului trecut, Dimitri Vegas spunea că pandemia l-a făcut să petreacă mai mult timp în studio și ceva mai mult timp alături de soția sa, lucru greu de făcut până în 2020, amândoi avănd rezidențe de club și gig-uri în toată lumea.

Dintr-o postarea făcută pe Instagram am aflat că celebrul cuplu belgian se pregătește pentru venirea pe lume a primului copil în vara acestui an.


London Takis Thivaios a venit pe lume pe data de 10 iulie 2021, aducănd bucurie și speranță intr-o familei încercată în acest an; fratele lui Dimitri, Like Mike a trecut printr-o dramă personală, iubita lui Gemma Rosereyn a pierdut sarcina după 25 de săptămâni, iar tatăl celor doi s-a stins din viață pe 10 iunie.

Foto: Getty Images.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.