UNTOLD 2021: David Guetta este cap de afiș la festival

Contract de 100 de milioane de dolari pentru David Guetta, DJ-ul nr. 1 în lume, după lansarea piesei “Remember”, în cadrul evenimentului DAY ONE, organizat de Untold.

David Guetta, artistul confirmat la ediția 2021 a festivalului UNTOLD, care va avea loc in perioada 9-12 septembrie, a câștigat aproape tot: de la trofeul de No.1 DJ în Top 100 DJ Mag, la discuri de platină pentru vânzări record ale single-urilor lansate, două trofee oferite de Guinness World Records, recunoașterea și respectul comunității industriei electronice, un fanbase uriaș în orice colț din lume și să nu uităm de reacția noastră la fiecare apariție a lui Guetta în Mainstage-ul UNTOLD….și ai zice că e de ajuns.

Anul 2020 a fost un an despre care părea că nu mai e nimic de spus, însă francezul a reușit să își reconfigureze traseul și să se mențină la înălțime în industria muzicii electronice, ca de fiecare dată.

A organizat trei evenimente live “United at Home”, în Miami, New York și Paris, acestea fiind transmise în exclusivitate în Europa de Est, în cadrul „Day One” (UNTOLD), eveniment care a avut loc pe 31 decembrie 2020, unde a lansat tone de muzică și cea mai recentă piesă, „Remember”, la care a colaborat cu Becky Hill, care și-a făcut debutul în UK Singles Chart.

Catalogul impresionant de producții ale francezului a atras atenția gigantului Warner Music, care l-a achiziționat cu 100 de milioane de dolari.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.