(P) ECCO MX: Echilibrul perfect dintre outdoor și urban

Știm, e dificil să găsești o pereche de încălțăminte care să fie potrivită pentru o drumeție la munte, să poată fi asortată și cu outfiturile de zi cu zi, și, pe deasupra, să fie și pe stilul tău. Pentru a rezolva această problemă, brandul de încălțăminte ECCO vine cu o propunere care bifează echilibrul perfect între outdoor și urban: adidașii ECCO MX.

The New ECCO MX

ECCO MX este un cel mai nou model de pantof din gama brandului: are o talpă progresivă, cu design distinctiv, și oferă o aderență remarcabilă, fiind potrivit atât pentru o plimbare în afara orașului, cât și pentru a fi inclus în ținutele de zi cu zi.Datorită construcției sale robuste, designului inedit și materialelor premium, precum și tehnologiei inovatoare ECCO Outdoor, ECCO MX este ideal pentru orice aventură pe care o plănuiești – un city break, un traseu pe munte, un weekend la camping sau pur și simplu o zi petrecută prin oraș.

Tehnologii ECCO

Pentru confecţionarea ECCO MX se folosește tehnologia ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort, ce presupune ca talpa să fie realizată dintr-o singură componentă, ceea ce o face durabilă și oferă o tracțiune perfectă atât pe asfalt, cât și pe pământ. FLUIDFORM ™ asigură amortizarea șocului de la contactul cu solul, în timp ce urmează forma naturală a piciorului, oferind susținere perfectă. Tehnologia implică de asemenea o inserție TPU la nivelul tălpii, ce îmbunătățește stabilitatea și gradul de confort, în timp ce tu te bucuri de o pereche de încălțăminte cu un look în tendințele actuale.

ECCO MX are o construcție tip șosetă din neopren, pentru o potrivire perfectă pe picior și confort continuu, indiferent cât de mult este purtat. ECCO MX vine și cu o versiune cu șireturi cu detalii reflectorizante. Fabricat din piele nabuc si materiale textile premium ce oferă confort maxim, noul model de sneaker vine cu o membrană impermeabilă GORE-TEX ce menține piciorul uscat în orice anotimp. Ești gata să îl încerci?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.