(P) ECCO MX: Echilibrul perfect dintre outdoor și urban

Știm, e dificil să găsești o pereche de încălțăminte care să fie potrivită pentru o drumeție la munte, să poată fi asortată și cu outfiturile de zi cu zi, și, pe deasupra, să fie și pe stilul tău. Pentru a rezolva această problemă, brandul de încălțăminte ECCO vine cu o propunere care bifează echilibrul perfect între outdoor și urban: adidașii ECCO MX.

The New ECCO MX

ECCO MX este un cel mai nou model de pantof din gama brandului: are o talpă progresivă, cu design distinctiv, și oferă o aderență remarcabilă, fiind potrivit atât pentru o plimbare în afara orașului, cât și pentru a fi inclus în ținutele de zi cu zi.

Datorită construcției sale robuste, designului inedit și materialelor premium, precum și tehnologiei inovatoare ECCO Outdoor, ECCO MX este ideal pentru orice aventură pe care o plănuiești – un city break, un traseu pe munte, un weekend la camping sau pur și simplu o zi petrecută prin oraș.

Tehnologii ECCO

Pentru confecţionarea ECCO MX se folosește tehnologia ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort, ce presupune ca talpa să fie realizată dintr-o singură componentă, ceea ce o face durabilă și oferă o tracțiune perfectă atât pe asfalt, cât și pe pământ. FLUIDFORM ™ asigură amortizarea șocului de la contactul cu solul, în timp ce urmează forma naturală a piciorului, oferind susținere perfectă. Tehnologia implică de asemenea o inserție TPU la nivelul tălpii, ce îmbunătățește stabilitatea și gradul de confort, în timp ce tu te bucuri de o pereche de încălțăminte cu un look în tendințele actuale.

ECCO MX are o construcție tip șosetă din neopren, pentru o potrivire perfectă pe picior și confort continuu, indiferent cât de mult este purtat. ECCO MX vine și cu o versiune cu șireturi cu detalii reflectorizante. Fabricat din piele nabuc si materiale textile premium ce oferă confort maxim, noul model de sneaker vine cu o membrană impermeabilă GORE-TEX ce menține piciorul uscat în orice anotimp. Ești gata să îl încerci?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.