H&M colaborează cu fotbalistul Héctor Bellerín pentru o colecție sustenabilă

H&M anunță o nouă colaborare – colecția Edition by Héctor Bellerín, creată împreună cu unul dintre cei mai inspiraționali jucători de fotbal din lume. Bellerín este cunoscut nu numai pentru stilul său, cât și pentru grija pe care o poartă față de mediul înconjurător, iar colecția Edition by Héctor Bellerín este realizată în întregime din materiale provenite din surse sustenabile. Bellerín a fost implicat în toate etapele procesului de creație, de la alegerea țesăturilor până la abordarea direcției stilistice, în ton cu tendințele sezonului de primăvară. Edition este cea mai recentă colecție H&M destinată bărbaților și va fi disponibilă pe hm.com și în magazinele selecționate începând cu data de 18 februarie.

,,Moda este precum activismul, iar hainele pe care le purtăm împărtășesc celorlalți un mesaj pozitiv. Sunt încântat să colaborez cu H&M pentru această colecție realizată în întregime din materiale sustenabile, contribuind astfel la crearea unui viitor mai bun pentru modă și întreaga planetă,” declară Héctor Bellerín.,,Héctor Bellerín este un lider al generației sale, care redefinește stilul masculin și militează pentru schimbări pozitive. Întreaga echipă H&M a fost încântată să colaboreze cu Héctor pentru realizarea primei colecții sustenabile destinate bărbaților, Edition by Héctor Bellerín, declară Ross Lydon, Director de Creație al Departamentului pentru Bărbați din cadrul H&M.

Edition by Héctor Bellerín este o colecție bazată pe stil și sustenabilitate. Este realizată în întregime din materiale sustenabile, fiind în concordanță atât cu valorile lui Bellerín cât și cu angajamentul H&M pentru schimbarea industriei modei. Bumbacul folosit este organic sau reciclat din deșeuri textile, nylonul și poliesterul sunt de asemenea reciclate, iar fibrele de vâscoză provin din surse sustenabile. Pe cât posibil, Bellerín a dorit ca piesele colecției să fie realizate din materiale individuale, pentru ca acestea să fie mai ușor de reciclat ulterior.

Pe lângă sustenabilitate, Bellerín a fost profund implicat în fiecare etapă a procesului de creație. Stilul său caracteristic este vizibil în această colecție, care îmbină un aer urban și accente utilitare, cu piese de bază, atemporale, dar actualizate pentru noul sezon. Tonurile pământii reflectă stilul relaxat al lui Bellerín, în timp ce imprimeurile cu notă jucăușă simbolizează modul în care Bellerín atrage atenția asupra unor chestiuni importante într-o manieră pozitivă.

Printre highlight-urile colecției se numără – jacheta gri supradimensionată cu croială lejeră pe linia umerilor, glugă mascată, închidere cu guler și șnururi în talie și la tiv, sacoul bej structurat și pantalonii asortați, largi și lungi până la gleznă, cămașa din poplin în dungi, cu buzunare supradimensionate, și pantalonii cargo cu fermoar, care pot fi transformați cu ușurință în pantaloni scurți.

Cămășile casual și pantalonii relaxați sunt perfect potrivite pentru noul sezon, la fel și bluzele din tricot cu croială lejeră. Hanoracele și tricourile transmit mesaje pozitive prin intermediul imprimeurilor cu sloganuri precum ,,Live With Purpose” și ,,To Protect Our Future Together”. Colecția e completată de accesorii geanta, șapca și pălăria cu imprimeu în carouri.

Héctor Bellerín este un jucător internațional de fotbal, de origine spaniolă având titlul de vice-căpitan al echipei Arsenal FC. În afara terenului, Bellerín este apreciat în întreaga lume pentru stilul său de viață, fiind un ambasador pasionat al veganismului, sustenabilității și responsabilității sociale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.