Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike pregătește set-ul din Mainstage-ul UNTOLD 2021 cu un nou single

Premieră în România: Unii din cei mai consacrați DJ din lume, Dimitri Vegas & Like Mike, aduc la UNTOLD cea mai nouă colaborare muzicală, o producție după piesa hip-hop, “P.I.M.P” a lui 50 Cent.

Dimitri Vegas & Like Mike au lansat cel mai nou single care propune o colaborare în premieră cu producătorul german Felix Jaehn și solista de origine suedeză, Nea.

Fostul duo care a ocupat locul 1 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag genereză euforie în oricare colț al lumii pentru aparițiile live spectaculoase. Au reușit să capitalizeze un fanbase uriaș și în social media, 25 de milioane de fani, la acest număr se adaugă și un milliard de vizualizări pentru videoclipurile și DJ Set-urile de la cele mai mari festivaluri din lume.

Dimitri Vegas & Like Mike sunt și cei care au lansat cele mai cunoscute producții electronice ale ultimei decade, colaborări cu artiști precum Ne-Yo, Armin van Buuren, Hans Zimmer, Martin Garrix, Diplo, Paris Hilton, Fatboy Slim, Steve Angello, Natti Natasha, Afrojack, David Guetta sau Wiz Khalifa.

Felix Jaehn, pe de altă parte, este unul dintre cei mai aclamați producători ai noului val, fiind recompensat cu disc de platină și aur pentru vânzări record.

Colaborarea dintre cei trei readuce în atenție una dintre cele mai cunoscute piese hip-hop, rezultatul în 2021 fiind un house anthem, Nea făcând o treabă grozavă pe linia de voce. “Heard About Me” folosește un sample din cea mai bine vândută piesă hip-hop, “P.I.M.P” de la 50 Cent, deci va rupe în circuitul de festival.

O să facă buzz și în România, pe Cluj Arena în Mainstage la UNTOLD, frații Dimitri Vegas & Like Mike aflându-se pe lista primilor artiști confirmați pentru ediția 2021 a festivalului de la Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.