UNTOLD 2021: David Guetta lansează o nouă colaborare cu John Newman și MistaJam

În 2021 pare destul de greu să egalezi performanțele DJ-ului numărul 1 al lumii, francezul David Guetta.

Într-un 2020 atipic pentru cultura dance, când industria de evenimente a marcat o cădere cruntă, de la o valoare estimată în 2019 de 4,4 miliarde de dolari la 1 miliard în 2020, Guetta a reușit să strângă din donații, 1,7 milioane dolari care au ajuns la persoanele aflate în dificultate din cauza pandemiei, prin intermediul celor patru evenimente din seria United at Home: Miami, New York, Paris (show transmis live în România de ProTV în cadrul Day One by UNTOLD) și Dubai, numărul 1 mondial a donat 4,1 milioane de porții de mâncare.

Și nu au fost doar actele de caritate, a mai fost si producția de muzică, pentru ca David Guetta a lansat cele mai bine plasate piese din 2020 în chart-urile din întreaga lume.

Astăzi vine cu o altă combinație impresionantă la care a lucrat cu John Newman, un artist care a ajuns pe scena festivalului UNTOLD si MistaJam.

Cu versiunea pentru “If You Really Love Me (How Will I Know)” Guetta a reușit să transforme o piesă clasică semnată Whitney Houston într-un un summer house anthem.

În luna septembrie pe scena festivalului UNTOLD va urca DJ-ul numărul 1 al lumii, unul dintre cei mai talentați producători, dar și un artist a carui avere s-a dublat de la 75 de milioane $ la 150 milioane, conform revistei Forbes.

Averea francezului este cu mult peste a altor artiști din muzica electronică precum duo-ul Daft Punk (140 mil $), Skrillex (50 mil $) sau Steve Aoki (95 mil $).

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.