Cel mai bine plasat DJ brazilian din toate timpurile are un mesaj pentru fanii UNTOLD

Este considerat a fi cel mai mare DJ, producător brazilian din toate timpurile, se numește Alok și în 2021 ajunge în Mainstage-ul festivalului UNTOLD.

În clasamentul oficial dedicat DJ-ilor profesioniști, clasament întocmit anual de publicația DJ Mag, și-a făcut debutul în anul 2015 pe locul 44.

Șase ani mai târziu brazilianul marchează o urcare de 6 locuri, ajungând pe 5.

În 2020 a avut o viață plină atât in plan profesional cât și personal, a devenit tată, a fost numit oficial cel mai urmărit artist din muzica electronică pe Instagram, a fost gazda celui mai mare livestream al anului trecut și e numărul 1 la nivel global pe Twitter.

Este considerat un vizionar, label-ul său CONTROVERSIA a fost punct de lansare pentru multe talente.

Single-ul “Hear Me Now”, la care a colaborat cu Bruno Martini și Zeeba a fost un succes, dar a oferit lumii un nou stil în producția electronică, “Brazilian base”.

Cea mai nouă producție a brazilianului se intitulează “It Don’t Matter” e o piesă la care a lucrat cu doua artiste super talentate: Sofi Tucker și INNA.

Într-o perioada scurtă de timp, Alok a devenit cel mai cunoscut și premiat artist al scenei electronice din Brazilia, fiind inclus de revista Forbes în lista celor mai influente persooane cu vârsta până în 30 de ani.

Este unul dintre producătorii a căror piese marchează un număr record de ascultări pe Spotify, în calitate de DJ a ajuns în Mainstage-ul celor mai mari festivaluri ale lumii, anul acesta ajunge în România, pe Cluj Arena în calitate de headliner al festivalului UNTOLD.

Cel mai bun DJ brazilian din toate timpurile a pregătit un mesaj pentru fanii din România:

Ediția 2021 a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 9-12 septembrie.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.