„Infidelitatea”, o carte care te ajută să depășești experiența trădării

Infidelitatea, de dr. John Gottman, este o carte care-ți deschide mintea și îi povestește ei, dar și inimii, ce e de făcut pentru a trece cu bine peste o trădare; dar și cum poți readuce încredere în relația ta de cuplu.

Sau altfel spus, dr. John Gottman pune punctul pe i privind una dintre cele mai dezbătute teme universale ale umanității: infidelitatea. Chiar dacă există numeroase cărți sau lucrări psihologice pe această temă, John Gottman abordează acest tip de experiență într-un mod unic, așa cum nu a mai fost realizat până acum, abordând și perspectiva mai puțin analizată, aceea a prevenirii infidelității:

Citește și: Aventuri literare: cărţi despre infidelitate

„Așa cum ne obișnuiește dr. Gottman în orice material, totul se bazează pe date științifice, totul are o explicație, o cauză, o logică. Și tot el insistă pe cât este de important să înțelegem ce ni se întâmplă atunci când avem comportamente pe care le conștientizăm ca fiind nepotrivite și, cu toate acestea, le facem. În final, este o carte cu exerciții și chestionare. O carte care invită la dialog și la vindecare. Și, în fond, acestea sunt două nevoi centrale, atunci când vine vorba de suferință. Pentru a afla și mai multe lucruri despre munca de cercetare a lui John Gottman și pentru a vă cultiva nivelul de inteligență relațională, vă recomandăm și celelalte cărți ale sale, publicate la Pagina de Psihologie: De la ceartă la dialog, Căsnicia, pe roate sau pe butuci?, Viața în doi, când suntem trei. (Sursă: paginadepsihologie.ro)

infidelitate

Citește și: Infidelitatea financiară: un alt mod de a-ți înșela partenerul

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.