Aplicații care te ajută cu problemele de sănătate mentală

Să ai probleme de sănătate mentală poate fi dificil. Chiar dacă nicio tehnologie nu te poate vindeca, există unele aplicații care pot ușura stresul zilnic al unor boli precum depresia, anxietatea, OCD și altele.

Mai jos găsești câteva aplicații care te pot ajuta:

Remente (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Aplicația se concentrează pe a te ajuta să îți exersezi mintea și să gestionezi cu succes sarcinile de zi cu zi, evaluând în același timp și cât de fericită ești și ce vrei să îmbunătățești. Mai mult, Remente îți permite să îți urmărești starea de spirit zilnic.

Breathe2Relax (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Această aplicație te ajută să gestionezi stresul oricând ai nevoie, indiferent dacă te afli acasă, în autobuz sau la birou. Poți înregistra și vizualiza nivelul actual de stres și vei primi exerciții de respirație, care te ajută să te relaxezi.

SuperBetter (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Dacă preferi aplicațiile mai distractive, SuperBetter îți permite să te joci, oferindu-ți provocări și răufăcători, în timp ce te ajută să implementezi emoțiile exprimate când joci un joc.

Sleepio (disponibil pentru iOS)

Când vine vorba de sănătatea mentală, un somn odihnitor este foarte important. De fapt, lipsa somnului a fost legată de dezvoltarea depresiei și creșterea nivelului de anxietate. Aplicația te poate ajuta să adormi mai bine, să îmbunătățești calitatea somnului și să știi ce schimbări de stil de viață ar trebui să faci pentru a dormi mai bine.

Buddhify (disponibil pentru Android și iOS)

Poți folosi aplicația în timpul unei pauze, la serviciu, înainte să adormi sau oricând te simți copleșită – Buddhify oferă sesiuni de meditație potrivite oricărei situație.

 

Citește și: Top 5 aplicații pentru gestionarea bugetului personal 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.