7 aplicații pentru reducerea stresului

Simți că ești prea stresată? Încearcă aceste aplicații care te vor ajuta să te relaxezi în cel mai scurt timp.

De la sfaturi pentru o stare de bine și meditație la sunele liniștitoare care te vor ajuta să dormi mai bine, iată 7 aplicații care te vor ajuta să ai și tu un stil de viață zen, fără stres.

Învață să reduci stresul la birou în maxim 1 minut

Headspace (gratuită, iOS și Android)

Dacă nu ai mai încercat până acum meditația, Headspace este un loc minunat pentru a începe. Conține sesiuni de meditații ghidate, de cât 10 minute, create special pentru începători. De asemenea, îți poți urmări progresul pe pagina personală și poți împărtăși experiența și cu alți prieteni care folosesc aplicația. Și Emma Watson folosește Headspace!

headspace

Relax Melodies (gratuită, iOS și Android)

Dacă stresul din timpul zilei îți provoacă insomnie, sunetele liniștitoare oferite de această aplicație sunt exact ceea ce ai nevoie. Încearcă diferite sunete pentru a afla care este mixul care te va ajuta cel mai mult. Aplicația vine și cu sfaturi legate de time management, stima de sine și creativitate.

relax-melodies

Karmic (gratuită, iOS)

Karmic îți oferă memento-uri zilnice, pentru a fi mai conștientă atât de tine, cât și de cei din jurul tău. Du la capăt provocarea de a face fapte bine și crește-ți „aura Karmică”, acumulând puncte pentru fiecare faptă bună. Primești puncte în plus dacă folosești și opțiunea de meditație!

karmic

Suferi de anxietate sau ești stresată?

Omvana (gratuită, iOS și Android)

De la tehnici de respirație până la trucuri pentru somn odihnitor, Omvana conține peste 500 de piese de meditație. De asemenea, oferă și poezie, muzică și discursuri. Scopul general? De a combate stresul, crește productivitatea și încuraja o gândire pozitivă.

omvana

TrinkUp (gratuită, iOS)

Dacă obișnuiești să ai o gândire negativă, această aplicație te poate ajuta să ai o viață mai fericită. ThinkUp te încurajează să faci această schimbare prin afirmații pozitivii. Poți alege dintre 300 astfel de afirmații sau îți poți înregistra chiar vocea ta.

thinkup

LifeCharge (gratuită, iOS)

Dacă meditația nu este pentru tine, notează-ți lucrurile bune sau proaste care ți s-au întâmplat peste zi. Aplicația îți permite să îți aduci aminte mai des de toate lucrurile bune din viața ta, încurajându-te să reflectezi la realizările tale.

lifecharge

Happify (gratuită, iOS și Android)

Cât de fericită ești? Dacă răspunsul este „nu foarte”, fii atentă aici: 86% din utilizatorii Happify devin mai fericiți la două luni de la folosirea aplicației. Happify îți îmbunătățește starea cu ajutorul a melodii, jocuri și quiz-uri. De asemenea, te ajută să te descurci mai bine la job, să ai mai multă încredere în tine și să gândești pozitiv.

happify

Tu folosești vreuna dintre aceste aplicații pentru reducerea stresului? Dacă nu, ce mai aștepți?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.