5 super-aplicatii de meditatie

Vrei să fii calmă şi frumoasă precum Gisele sau Adriana Lima? Ȋnvaţă să meditezi! Chiar dacă nu-ţi permiţi să călătoreşti ȋn India sau alte state ȋndepărtate unde ai putea primi lecţii de la un guru sau lama, nu-ţi face griji. Există câteva aplicaţii de meditaţie care te vor ajuta să deprinzi acest obicei şi să-l practici ȋn fiecare zi.

Dharma Seed
Este o aplicaţie dezvoltată de un grup de budişti format de prin anii ’80, adepţi ai şcolii Theravada, una dintre cele mai vechi ramuri budiste. Vei ȋnvăţa de la bazele budismului la cum să fii mai mindful şi mai relaxată, dar şi să duci o viaţă mai spiritualizată.

Headspace
Este o aplicaţie minunată care are ȋn spate un ȋntreg plan complex menit să te facă dependentă de sesiunile tale de meditaţie, la fel ca Emma Watson care s-a referit la acest app spunând că este “de-a dreptul genial”.

Ai de la opţiune de urmărire a activităţii şi gradului de dezvoltare la sistem de ȋncurajare a prietenilor şi diferite video-uri care să te ajute la a integra meditaţia ȋn programul tău zilnic.

Buddhify
Această aplicaţie nu este creată doar pentru a te face să meditezi, ai metode de meditaţie ȋn funcţie de problema specifică pe care o ȋntâmpini. Astfel, poţi alege dintr-o listă care are nu mai puţin de 15 opţiuni ca: “stresată”, “călătoresc”, “sufăr”, “mă plimb prin oraş”.

Omvana
Este o aplicaţie dezvoltată de Apple, parte a serviciului iTunes şi care conţine o colecţie impresionantă de video-uri menite să te ajute să meditezi pe marginea unor probleme specifice cu care te confrunţi. De asemenea, te ajută să fii mai motivată şi să scapi din ghearele dificultăţilor de la o relaţie care nu merge la cele cinci kilograme de care ȋncerci să scapi de cinci ani. Ai şi opţiunea HealthKit care-ţi monitorizează nivelul de stres şi-ţi dă de meditat pentru a echilibra starea psihică.

The Mindfulness App
Această aplicaţie este diferită faţă de altele ȋn sensul ȋn care te ajută să-ţi creezi propriile tutoriale de meditaţie şi te face să te ţii de noul tău obicei sănătos.

Nervoasa? 5 trucuri pentru a te calma rapid

Meditatia este mai usoara decat crezi

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise