Se cumintesc baietii rai?

By  | 

Cum il vezi, cum simti fiori pe sira spinarii si te visezi cu el in asternuturi. Te indragostesti si crezi ca totul e OK pana cand te lasa pentru alta.

Cam asa curge povestea alaturi de baietii rai. Dar, dupa ce am auzit ca Robbie Williams se pregateste s-o ceara pe Ayda Field, ne-am intrebat daca nu au si baietii astia „suparati” o nasa si ce putem face ca sa-i punem cu botul pe labe. Sa citam si cazul Johnny Depp – Vanessa Paradis?!

COSMO a cules informatii pretioase de la fostul fotomodel bad boy Steve Santagati, autorul „The Manual: A True Bad Boy Explains How Men Think”.

Profil robot

„Recunosti un Bad Boy de cum intra in incapere: poti citi in ochii lui increderea si succesele amoroase anterioare, poti observa cum paseste apasat si sigur, si felul in care barbatii se uita la el cu invidie.

Intre timp, femeile din acea camera se strang in jurul lui ca niste caprioare langa izvor”, ne dezvaluie Steve si nu-l putem contrazice.

Cum il prinzi in plasa?

Steve te sfatuieste ca in primul rand sa ai incredere in tine – baietilor rai nu le plac fetele care nu sunt infipte.

Imbraca-te bine, stilat si neaparat cu un decolteu nu prea dezvaluitor, ci doar „promitator”. Fetele cu haine in tendinte sunt considerate independente, cu un caracter puternic si varfuri in domeniul in care lucreaza.

Comportamentul pe care-l adora e cel, ei bine, nepasator si pus pe mistouri. Lasa dulcegariile pe mai tarziu, dupa ce va mutati impreuna, si joaca-te cu el, ia-l peste picior si flirteaza cat cuprinde.

Nu uita nici dupa ce te-ai cuplat cu el sa te joci in permanenta. Baietii astia se plictisesc repede.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *