Ce observa barbatii la femei la o intalnire

By  | 

Ne tot ȋntrebăm “ce observă bărbaţii când văd pentru prima dată o femeie?”. Să fie decolteul, părul lung ca de prinţesă sau rochia superbă? Oare care este răspunsul?
Ca să nu te mai ȋntrebi ȋn van, venim cu răspunsurile corecte oferite de către psihologi. Iată lista cu “detaliile care fac muzica”:

Zâmbetul
Este semn de ȋncredere ȋn tine, unul dintre cele mai senzuale“accesorii” feminine, iar purtătoarele sunt cele mai râvnite exemplare ale sexului frumos. De ce ai nevoie pentru a scoate la ȋnaintare un zâmbet irezistibil? Relaxează-te ȋn primul rând, nu-ţi mai face griji, spune-ţi că ideea e să te simţi bine şi savurează fiecare moment ȋn fiecare zi, nu numai ȋn timpul ȋntâlnirii. Aaa, da, şi iubeşte-te mai mult.

Cum te porti la prima intalnire?

Pielea
O piele curată şi strălucitoare este semn că eşti o femeie sănătoasă-tun, ai o dietă echilibrată şi mai ales că eşti o persoană fericită şi optimistă. Nu credeai că pielea ta poate “spune” toate aceste lucruri, nu? Ei, bine, dacă ȋncă mai ai ȋndoieli, fă un mic experiment… Fă-ţi un selfie ȋntr-o zi ȋn care te simţi minunat şi eşti odihnită, apoi unul ȋntr-o zi proastă ȋn care totul merge prost, “te-ai trezit cu faţa le pernă”, nici nu ai dormit bine şi ai sări la gâtul tuturor.
Totuşi, dacă ai ȋntâlnire ȋntr-o zi negativă, aplică puţin iluminator pe frunte şi obtaji şi pune pentru cam cinci minute pe ochi două pliculeţe cu ceai verde ţinute cam 4 minute la congelator sau 10 – 15 la frigider.

Machiajul şi părul
Renunţă te rog la machiajul aplicat ȋn strat gros “cât să-l scoţi cu şpaclul” şi adoptă un “sfânt” make-up nude care-ţi pune ȋn evidenţă trăsăturile fără să ȋncarce tenul şi să dea senzaţia celor din jur că te-ai dat cu făină pe faţă. Nici unui tip nu cred că i-ar plăcea un machiaj prea strident sau aplicat ȋn strat prea gros!

Si tu te documentezi inainte de intalnire?

Comments

comments