(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: Logan Lucky

By  | 

Răspunde corect la întrebarea de concurs  și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Logan Lucky.

Titlul original: Logan Lucky

Gen: Comedie

Regia: Steven Soderbergh

Scenariul: Rebecca Blunt

Producători: Gregory Jacobs, Mark Johnson, Channing Tatum, Reid Carolin

Distribuţia: Channing Tatum, Adam Driver, Riley Keough, Hilary Swank, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Daniel Craig, Katherine Waterston, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, David Denman, Macon Blair, Jack Quaid, Brian Gleeson

Casa de producţie: FilmNation Entertainment

Limba:  Engleză

Lansare în România: 29.09.2017

Steven Soderbergh, câştigător al Premiului Oscar, regizează comedia „Logan Lucky: Cursa norocului” care îi prezintă pe Channing Tatum, Adam Driver şi Riley Keough în rolurile a trei fraţi cu multe eşecuri la activ, dar hotărâţi să îşi schimbe soarta cu orice preţ.

Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă. Pentru a sparge sistemul de siguranţă şi a pătrunde în seiful de sub pistă, Jimmy (Tatum) apelează la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert în demolări… cu o mică problemă: este reţinut după gratii.

Pe lângă încercarea lor de a duce ambiţiosul plan la bun sfârşit, fraţii Logan mai trebuie să depăşească un obstacol şi să scape de suspiciunea unui agent FBI (Hilary Swank) care începe să investigheze cazul.

Cu o distribuţie de zile mari, completată de Seth MacFarlane, Katie Holmes, Katherine Waterson, Dwight Yoakam şi Sebastian Stan, comedia „Logan Lucky: Cursa norocului” are premiera în cinematografele din ţară pe 29 septembrie. La Hollywood Multiplex.

Regulament

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 27 septembrie- 1 octombrie 2017

Extragerea câștigătorilor: 2 octombrie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Tiberiu Ivascu

Simona Luciu

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *