(P) CONCURS Style is in our nature by Cosmo&Collective

By  | 

Iubești moda, outfiturile cool și pe cele statement? Și noi le iubim! Tocmai de aceea, împreună cu echipa Collective am decis să te premiem!

Să fim serioase… fiecare dintre noi și-ar dori să-și reînnoiască garderoba odată cu venirea fiecărui sezon. Ei bine, sezonul acesta ai ocazia să îți împlinești dorința!

În urma participării la concursul “Style is in our nature” poți câștiga o experiență de shopping personalizat, alături de Alina Eremia și Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți designeri români.

În plus, vei primi consiliere de stil și beauty de la editorii Cosmopolitan, vei avea posibilitatea de a apărea în revistă și vei primi o ținută completă, în valoare de 600 de Euro, oferită de Collective.

Ce trebuie să faci?

Intri pe site-ul oficial al concursului, yoursyle.cosmopolitan.ro, îți alegi elementele vestimentare preferate din linia Collective, împărtășești alegerea ta cu prietenii tăi de pe rețelele sociale și intri în concurs!

Exprimă-te, arată-ne stilul și personalitatea ta, iar juriul format din specialiști te poate declara câștigătoare!

Ce mai aștepți? Întră acum pe yourstyle.cosmopolitan.ro! Ne vedem la shopping!

Înscrierea se va face în perioada 27.10.2016-10.11.2016.

Orice încercare de înscriere după această dată nu va fi luată în considerare.

Câştigătoarele vor fi anunţate în data de 11.11.2016, prin postare publică pe site www.cosmopolitan.ro şi pe pagina de Facebook Cosmopolitan a numelui întreg şi a oraşului de reşedinţă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *