Vrei un iubit mai romantic? Iti spunem cum!

Nu toți bărbații sunt la fel de romantici ca personajul lui Channing Tatum în Jurământul, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura și tu de latura soft a iubitului. Ideile de mai jos îți vor aduce un iubit mai romantic!

Spune-o cu voce tare

Nu ofta resemnată atunci când un prieten comun îi face o surpriză inedită partenerei lui – spune-i direct iubitului tău că ți-ai dori și tu să primești asemenea dovezi de iubire. Bărbații au un puternic simț al competiției, așa că va încerca să-și ajungă din urmă amicul. În plus, uneori are nevoie de un impuls, oricât de mult te-ar iubi.

Dă-i o mână de ajutor

Dacă ți-ai dori să o lăsați mai moale cu vizionarea serialelor pe canapea și să ieșiți mai des în oraș, trimite-i pe mail linkuri cu restaurante pe care ți-ar plăcea să le încercați. Cel mai probabil, și el își dorește să ieșiți din casă, doar că nu știe exact ce ai vrea să faceți.

Recompensează-l

După ce îți face o favoare, pune-ți cea mai sexy lenjerie pe care o deții și dă un spectacol în dormitor! Astfel va asocia gesturile lui frumoase cu latura ta obraznică. Și, desigur, va dori s-o vadă cât mai des.

5 motive pentru care sexul e mai grozav iarna

Oferă ce ți-ar plăcea să primești

Începe prin a-i aduce (când te întorci de la muncă sau de la reuniunea cu fetele) gustările lui preferate, fie că e vorba de un desert sau o felie de pizza. După un timp, va prinde ideea și te va răsfăța în același mod. E un proces lent, dar funcționează!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.