Vrei un iubit mai romantic? Iti spunem cum!

By  | 

Nu toți bărbații sunt la fel de romantici ca personajul lui Channing Tatum în Jurământul, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura și tu de latura soft a iubitului. Ideile de mai jos îți vor aduce un iubit mai romantic!

Spune-o cu voce tare

Nu ofta resemnată atunci când un prieten comun îi face o surpriză inedită partenerei lui – spune-i direct iubitului tău că ți-ai dori și tu să primești asemenea dovezi de iubire. Bărbații au un puternic simț al competiției, așa că va încerca să-și ajungă din urmă amicul. În plus, uneori are nevoie de un impuls, oricât de mult te-ar iubi.

Dă-i o mână de ajutor

Dacă ți-ai dori să o lăsați mai moale cu vizionarea serialelor pe canapea și să ieșiți mai des în oraș, trimite-i pe mail linkuri cu restaurante pe care ți-ar plăcea să le încercați. Cel mai probabil, și el își dorește să ieșiți din casă, doar că nu știe exact ce ai vrea să faceți.

Recompensează-l

După ce îți face o favoare, pune-ți cea mai sexy lenjerie pe care o deții și dă un spectacol în dormitor! Astfel va asocia gesturile lui frumoase cu latura ta obraznică. Și, desigur, va dori s-o vadă cât mai des.

5 motive pentru care sexul e mai grozav iarna

Oferă ce ți-ar plăcea să primești

Începe prin a-i aduce (când te întorci de la muncă sau de la reuniunea cu fetele) gustările lui preferate, fie că e vorba de un desert sau o felie de pizza. După un timp, va prinde ideea și te va răsfăța în același mod. E un proces lent, dar funcționează!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *