Vrei să se îndrăgostească de tine?

Fără reţete, doar cu ajutorul a câtorva tips-uri bine ţintite ȋl vei face să se gândească doar la tine.

Ne tot ȋntrebăm cum, ce, când şi mai ales ȋn ce fel putem face pe cineva să se ȋndrăgostească de noi, dar faptul că ne tot gândim la asta ȋn loc să ne bucurăm de experienţa de a fi cu cineva ne face să ne comportăm crispat, ciudat şi să nu ne putem conecta la acea persoană.

Dar există câteva trucuri pe care le poţi aplica fără a te concentra sau chinui prea mult. Nu presupun strategii complicate, planificări şi manipulări, ci doar ȋţi amintim că beneficiezi deja de tot arsenalul necesar pentru a pune pe jar pe orice tip doreşti.

Zâmbeşte, zâmbeşte, zâmbeşte!

Nimic nu poate fi mai ȋncurajator şi seducător ca un zâmbet larg, din toată inima. Când el spune ceva ce-ţi place sau care te face să te simţi mai aproape de el, zâmbeşte-i ca răspuns şi ȋncurajează-l să continue.

Arată-te cu adevărat interesată de persoana lui

Pune ȋntrebări, ascultă-i cu atenţie poveştile de viaţă, dă-i sfaturi, râzi, demonstrează-i că eşti foarte interesată ȋn ceea ce-l priveşte. Ştii prea bine că tot ce ne dorim de la un partener este să ne asculte, să ne respecte şi aprecieze.

Citește și: Cele mai frumoase replici de dragoste din filme

Ȋnfăţişează-i toate calităţile tale

Ȋmbracă-te frumos şi aranjează-te până la ultimele detalii cât să-l impresionezi de fiecare dată cu look-ul tău de “scoasă din cutie”, povesteşte-i despre ce te pasionează de la cinematografie la literatură, sport sau hobby-uri interesante, spune-i despre amintirile dragi din copilărie, năzdrăvăniile de adolescentă sau despre party-urile din facultate. Te asigur că va aprecia faptul că te deschizi şi-i arăţi că este bine primit ȋn viaţa ta.

Lucrurile mici, ȋncredere, “detalii” care fac muzica

Pune la cale un picnic-surpriză, o mini-vacanţă de weekend ȋn munţi, fă-i cadou o carte pe care o adori sau prăjitura după care te dai ȋn vânt… ȋntr-un cuvânt, arată-i că-ţi pasă şi ȋncă mult. Ajută-l să-şi rezolve unele mici probleme pentru a clădi ȋncredere ȋn propria persoană şi demonstrează-i că poţi fi omul pe care se poate baza indiferent de situaţie.

Citește și: Cum îi spui că îl iubești fără cuvinte

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise