Vesti noi despre sex

Femeile independente, spaima bărbaţilor?

O statistică redată recent a arătat că bărbaţii care câştigă mai puţin decât soţiile lor sunt mai predispuşi la disfuncţii erectile decât cei superiori material.

Diferenţa dintre cele două venituri dintre partenerii unui cuplu afectează şi femeia care domină financiar, aceasta fiind nevoită să apeleze la medicamente anti-axietate şi e mai probabil să sufere de insomnii. 

 

 

Distracţia în cuplu

Cercetători ai Universităţii Canterbury din Noua Zeelandă au intervievat o serie de participanţi ai unui studiu pentru a identifica cele mai apreciate activităţi din cuplu.

Rezultatul? Pe locul întâi a ieşit sexul, urmat la scurtă distanţă de consumul de alcool, iar pe locul cinci s-au plasat diversele activităţi care implică copiii. 

 

 

Sexul e mai bun în vacanţe

Un studiu efectuat în SUA şi dat publicităţii anul acesta a descoperit că acele cupluri care merg în vacanţă împreună cel puţin o dată pe an se bucură de vieţi sexuale mai împlinite. Mai mult, se pare că escapadele de week-end menţin atmosfera romantică între parteneri.

 

 

Sexul vindecă…

… mai ales durerile de cap! Aşa că data viitoare când invoci durerea de cap cumplită pentru a te eschiva de la o partidă de amor, gândeşte-te că exact sexul ar putea fi remediul perfect!

Un studiu care a investigat 800 de subiecţi cu dureri de cap arată că peste 37% dintre ei au scăpat de durere (sau măcar li s-a ameliorat) în timpul unui act sexual. Eliberarea endorfinelor (hormonii fericirii) în timp ce faci dragoste are cel mai probabil acest efect salvator…

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.