Vară HOT. Trucuri de sex pe care trebuie să le încerci

Lumina soarelui, aerul proaspăt, atracția față de trupurile goale întinse pe prosoapele din vecinătate, când ești la mare… Vara e în sfârșit în toi și, fie că-ți dai seama sau nu, libidoul tău e în priză.

De ce? Pentru că supradoza de vitamina D te duce cu gândul la hârjoneli în așternut. ”Expunerea la soare poate crește nivelul de serotonină, lucru care-ți poate crește pofta de sex”, spune Ash Nadkarni, medic, instructor și psihiatru asociat la Harvard Medical School. ”Poate influența, de asemenea, hormonii reproducători și ovulația, lucru care pune pe foc libidoul femeilor.”Adaugă și faptul că aroma transpirației poate juca un rol în atracția sexuală și nu-i de mirare că ai gânduri necurate.

Pentru a-ți satisface toate poftele, folosește aceste trucuri și secrete recomandate de experți pentru a te distra și mai mult la soare… sau într-un dormitor cu aer condiționat, dacă asta preferi. Orice ai alege, pregătește-te să te bucuri de aventuri mult mai fierbinți.

12 trucuri hot

Pentru masturbare, preludiu sau actul sexual propriu-zis!

  1. În timpul masturbării, imaginează-ți o partidă la piscină sau pe o barcă în mijlocul unui lac, folosindu-ți imaginația și toate cele cinci simțuri pentru a face scenariul să pară cât mai real, sugerează Megan Fleming, profesor doctor, psiholog clinician și expert în sex și relații.
  2. Pune în frigider o jucărie sexuală din sticlă sau oțel inoxidabil, precum vibratorul OhMiBod Lovelife Cuddle G-spot-centric (69 dolari, OhMiBod.com), timp de zece minute, înainte de a te juca cu el și cu senzațiile erotice răcoroase pe care ți le poate oferi.
  3. După ce-ți faci baie, nu te șterge, spune Chrystal Bougon, autoare a cărții Making It Hot: Sex Tips From the Curvy Girl Playbook. În loc, pune-ți pe tine un tricou alb și intră în dormitor pentru a-i arăta partenerului că poți câștiga lejer orice concurs de tricouri ude.
  4. Ajută-ți partenerul să se răcorească după minutele lungi petrecute în transportul în comun, sugerează terapeuta Rachel Hoffman, autoare a cărții Dating and Mating in a Techno-Driven World. Imediat ce intră pe ușă, începe să-l dezbraci spunându-i, ”Ar trebui să fii gol. Cât mai repede.” Apoi condu-l până la canapea și așează-te deasupra.
  5. Poartă un bikini minuscul în fața partenerului în timp ce faci activități casnice, precum udatul florilor. Îți garantăm că nu va dura mult până ce mâinile sale se vor strădui să desfacă șnurul.
  6. Roagă-ți iubitul să-ți facă un masaj sexy și senzual cu un gel cu aloe vera sau o loțiune de corp catifelată, spune Lonnie Barbach, profesor doctor, terapeut de cuplu și cofondatoare a aplicației Happy Couple. Odată ce ești suficient de relaxată și pregătită, întoarce-i favoarea.
  7. Sărbătorește Ziua Națională a Orgasmului (31 iulie) alături de partener: luați o pătură cu voi afară, exact înainte de apus, acoperiți-vă și apoi folosiți-vă mâinile pentru a vă excita reciproc în timp ce priviți cum culorile de pe cer se schimbă.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iulie a revistei Cosmopolitan România.

FOTO: Guliver/Getty Images, PR. Traducere și adaptare: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.