Tu vorbesti pe limba iubirii?

Ca să primeşti iubirea în viaţa ta, trebuie să fii deschisă să nu te ocolească. Iată mai jos câteva ponturi pentru a atrage dragostea în viaţa ta. Când te îndrăgosteşti, te dedici iubitului tău şi relaţiei pe care o aveţi şi vă creaţi propriul limbaj al iubirii. Dar pentru a avea o relaţie împlinită, trebuie să fii atentă la semnele iubirii.

Cuvintele

O modalitate de exprimare a iubirii este cea prin cuvintele pe care este construită. Complimentele şi cuvintele de încurajare contează enorm într-o relaţie. Complimentele se exprimă cel mai bine într-un mod direct şi simplu. Mai mult, află ceea ce este important pentru partener, ce îi place să facă şi încurajează-l, oferindu-i încredere şi apreciere.

Sincronizarea

Într-o relaţie, timpul petrecut împreună e crucial. Petrecerea timpului cu persoana respectivă, implicarea în anumite activităţi sunt foarte importante într-o relaţie fericită. Nu este importantă activitatea, ci motivaţia a ceea ce faci. Spre exemplu, dacă te uiţi la televizor în timp ce vorbeşti cu partenerul tău, e ca şi când nu ai vorbi deloc. Este important să implicată în moment, fără să existe alte distrageri.

Generozitatea

Darurile pot fi cumpărate sau făcute şi nu e important ce valoare au, ci ceea ce exprimă ele. Ceea ce contează este că te-ai gândit la persoana respectivă. De asemenea, e important să fii acolo în momentele de criză, atunci când partenerul are nevoie de tine.

Intimitatea

Atingerea fizică este o modalitate clasică de a comunica iubirea afectivă… Dacă principalul limbaj de dragoste al partenerului este mângâierea fizică, nimic nu este mai important decât să-l strângi în braţe când suferă sau când îi este greu. Cuvintele s-ar putea să nu conteze, dar mânâierile îi vor comunica în mod clar dragostea ta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.