Tu si… haremul lui

Am stabilit că ne plac băieții răi. Cât despre ,,bagajul” pe care-l cară cu ei de fiecare dată când se mută dintr-o relație în alta, avem de povestit.

Dacă ți s-a pus pata pe un tip de genul ,,băiețaș”, atunci situația e… gravă? Nu gravă, dar nici roz nu se poate spune că e. Să zicem… mov, că tot se poartă. So… iată de ce merită să citești articolul! În cele ce urmează, o să-l dezgolim pe acest ,,prince charming” de tot farmecul secretelor sale… și o să-l dezarmăm fără milă. Dar nu ca să-ți iei gândul de la el, ci pentru ca el să nu te uite în veci!De ce e greu să-i fii iubită…

Pe scurt, pentru că printre fete, motoare, bancnote și băuturi scumpe te rătăcești ușor… și, mai ales, te simți pe locul doi. Sau trei. Sau… OK, mă opresc aici. Pe larg…

Acest exemplar nu e rar întâlnit, dar e unic în felul lui. Îți va fi foarte greu să-l cunoști cu adevărat și să-i prezici următoarea mișcare. Plus că va lovi din nou exact când ai ajuns să crezi că îi știi fiecare colțisor al minții.

Diplomație? El știe cel mai bine cu ce se mănâncă, deși de cele mai multe ori nici nu e conștient de asta. Te învârte, te sucește și te aduce unde vor mușchii lui… Căci, bineînțeles, nu-i lipsesc.

Minciuni? Fără număr. Și nu e vreun amator, așa că fii pe fază! Te poate ,,vrăji” privindu-te în ochi și mângâindu-ți obrăjorii, așa cum a văzut el că fac cei mai de succes romantici. Iar de nu vei crede în vorbele sale, atunci să vezi potop! Tot lui îi va rămâne și rolul de victimă, cel în care lovești fără milă când se dezbracă de sentimente în fața ta. Rușine să-ți fie! Și se duce ca vântul și ca gândul, promițând că nu-l vei mai auzi niciodată declarându-și dragostea. Iar tu aproape că te vei simți vinovată, confuză… Dumnezeule, cât de crudă ai fost cu el! Și vei dori să alergi după el, să-l rogi să te ierte. Eh, uite ce repede te-a dus de nas! Dar nu-i nimic, nu ești nici prima și nici ultima. După asta, ai putea să te trezești că se poartă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, dar nu e cazul să te bucuri. Face parte tot din planurile sale diabolice.

Din culisele minții lui… 

O să ajungi să te întrebi dacă nu mai obosește odată. Nu, nu va obosi pentru că fiecare are propriul stil și ăsta e stilul lui de a aborda viața. Incredibil la el e că nu poartă o mască, nici măcar atunci când minte. Așa se pomenește, mințind cu nerușinare. Pentru că de cele mai multe ori e conștient că nici nu are de ce să mintă. Și totuși o face, are nevoie de asta ca de aer. Și ce frumos că toate astea au o explicație psihologică!

Deși ți s-ar putea părea incredibil, tipul nu e așa puternic precum se arată. Adesea, aceștia sunt cei mai sensibili dintre bărbați, dar și-au renegat total latura asta, convinși fiind că vor fi mereu în pierdere. Așa că și-au dezvoltat de-a lungul vieții un scut protector prin care își ascund sentimentele deoarece acestea echivalează în vocabularul lor cu slăbiciunile. Faptul că nu ne tratează chiar cu mănuși, ba chiar ne fac să plângem uneori e o formă de a-și arăta lor cât de puternici sunt și cât de mult poate depinde cineva de ei.

Cum să reacționezi tu?

Hm… ușor de spus, însă greu de făcut. Dar îți propun un joc. și spun ,,joc” pentru că viața întreagă e un joc de noroc pentru el, prin urmare același lucru crede și despre relația voastră. Deci… joacă la extreme! Trebuie să înveți să-ți controlezi sentimentele, să fii ,,cu sânge rece”, cum se spune. Nu ezita să fii drăgăstoasă cu el, dar nici nu omite să faci pe indiferenta chiar atunci când nu se așteaptă. Ce înseamnă asta? Nu e necesar să fii răutăcioasă, altfel veți ajunge să vă certați și nu ăsta ne e scopul. Răspunde-i zâmbind, orice ar întreba, dar nu adăuga nimic în plus. Nu-l întreba de unde vine și unde se duce, lasă-l în plata Domnului. Și nu-l săruta cu pasiune, dă-i un pupic! Să vezi ce distractiv va fi să-l vezi complet derutat…

Mai sunt ,,mândruțele”… 

Știu că e dureros, dar e aproape imposibil să fii ,,singura”. Culmea e că da, tu ești cea mai importantă pentru el, tu ești cea care a câștigat pe bună dreptate titulatura de iubită a lui. Dar adevărul e că se simte atât de bine înconjurat de tipe hot care concurează pentru primul loc în inimioara lui…

Se simte stăpîn pe situație și mai ales sigur că în cazul în care cu tine nu va merge, va avea întotdeauna de ales. Egoist, dar ăsta e…

Însă ce vreau eu să-ți spun este că nu te va aprecia pentru crizele de gelozie pe care i le servești de câte ori el ,,servește’’ o alta. Va trăi un sentiment de satisfacție știind că te doare trădarea lui, știind că îl iubești atât de mult încât îl vrei doar pentru tine. Îți spun eu ce apreciază în secret. Apreciază fetele puternice, stăpâne pe sine și independente. Acelea care dintr-o privire îi spun că nu e destul de ,,cocoș’’ ca să le stoarcă o lacrimă.

Până unde poți merge in relația cu el?

Dacă ești o tipă foarte sensibilă și e prea mult pentru tine, trimite-l la plimbare înainte să te rănească mai mult decât a făcut-o deja. Dacă îl iubești atât de mult încât ai trece peste micile lui ,,scăpari”, atunci trebuie să treci peste ele ca o fată inteligentă ce ești.

Află cu discreție în ce club își petrece timpul pe care nu ți-l acordă ție și mergi acolo. Nu te mira dacă o să-l găsești în brațele alteia sau flirtând cu nerușinare. Calmează-te, nu te uita prea mult la el. Doar aruncă-i o privire ca să știe că l-ai ochit. A, am uitat să-ți spun că trebuie neapărat să te îmbraci sexy și să te și simți așa.

Așază-te la o masă, comandă ceva de băut… Adoptă o ținută relaxată și provocatoare în același timp. El, contrariat, va dori să știe ce naiba cauți acolo, numai că ceva îl va opri să vină la tine. Ce? Păi cum să se dea de gol că e ,,luat” în fața tipelor numai bune de dezbrăcat multe nopți de-acum încolo? Chiar și dacă nu le va dezbrăca… Un lucru e sigur. Nu se va mai simți în largul său, poate chiar va dori să plece. Nu contează ce va face, tu rămâi cuminte acolo până îți termini băutura. Apoi te poți duce acasă și gata. Of, știu că nu e gata… știu că-ți vine să-i strigi în față cât de nedrept e cu tine, dar nu o face. Nu trebuie să te prefaci că nu te-a deranjat deloc. Dar vorbind cât mai puțin și cu calmitate (atunci când vei da ochii cu el) îi arăți că lumea nu se învîrte în jurul lui și că nu e chiar atît de important precum credea. Îi vei demonstra cât de puternică ești. Atunci când va realiza că lucrurile nu mai stau ca la început și că te poate pierde oricând, va fi mai atent cu tine. De ce? Pentru că nu-i ești deloc indiferentă și cu ocazia asta va accepta și el că așa stau lucrurile.

Deși multe s-ar putea schimba în bine pentru voi de-acum încolo, nimic nu e garantat pe lumea asta. Încearcă să privești relația mai detașat pentru ca el să știe că nu te poate avea fără să ,,pună osul la muncă”. Iar de vezi că timpul trece și trece degeaba, înseamnă că a sosit vremea să iei cea mai bună decizie pentru tine. Chiar dacă nu veți rămîne împreună, peste muuulți ani, când va fi un moșneguț simpatic, își va aminti de fata care i-a făcut figura în tinerețile lui. Asta așa… de încheiere…

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise