Trucuri pentru a intra în atmosferă înaintea unei partide de sex

Preludiul și actul sexual au o reputație ireproșabilă, dar a sosit clipa să recunoaștem și meritul „antepreludiului” — adică acele chestii sexy pe care le faci (sau ar trebui să le faci) pentru a intra în atmosferă cu mult înainte de a te întâlni cu partenerul.

Permițând erotismului să-ți domine ziua – 
din momentul în care te trezești și până te întâlnești cu iubitul – crești nivelul de atracție și excitație (în mare din cauza eliberării de neurotransmițători precum dopamina și norepinefrina). Îndată ce veți interacționa pe viu, aceste vibrații deja inițiate pot face ca plăcerea să devină mult mai intensă pentru amândoi.

„Te vei implica în actul sexual deja excitată, deci calea spre orgasm este asigurată”, explică Leah Millheiser, medic și director al programului de medicină sexuală feminină în cadrul Stanford University. Așadar, data viitoare când îți vei revedea iubitul, pregătește din timp atmosfera pentru sex folosind aceste sfaturi creative.

De dimineață

1. Fă exerciții cu un scop precis în minte; asta asigură un plus de flexibilitate în așternut. Practică stretching sau o sesiune de yoga pentru ca musculatura picioarelor să te ajute să te simți lejer când stai deasupra sau trage genunchii la piept ca să te antrenezi pentru poziția misionarului. Încheie cu trei seturi a câte opt abdomene, încordând mușchii pelvieni ori de câte ori te ridici de la sol. Acest exercițiu va tonifia musculatura care se contractă atunci când ajungi la orgasm.

2. Nu mai folosi peria sau buretele dur atunci când faci duș, spală-te folosindu-ți doar mâinile. Pe măsură ce-ți speli trupul, concentrează-te pe senzațiile tactile pe care ți le oferă faptul că îți treci palmele peste fiecare centimetru de piele (închide ochii și savurează momentul).

3. Vrei să devii și mai conștientă de senzualitatea ta? Scoate telefonul și fă-ți câteva poze deocheate în oglinda de la baie. Nu e nevoie să le vadă nimeni, sunt doar pentru plăcerea ta.

4. Ascultă melodii sugestive (precum Skin, de la Rihanna sau orice piesă care te pune in the mood) în timp ce te machiezi. Melodiile cu încărcătură erotică sunt fundalul perfect pentru a te introduce în atmosfera pentru sex.

5. Poartă roșu. Un studiu din 2017 a scos la iveală faptul că persoanele care poartă nuanțe de roșu aprins se simt mult mai atrăgătoare și mult mai receptive din punct de vedere sexual – poate pentru că cei mai mulți dintre noi asociem culoarea roșie cu pasiunea, dragostea sau sexul. Sutienul, rochia sau eșarfa? De ce nu toate?!

6. Aplică un parfum cu note de vanilie, deoarece aroma respectivă poate reduce nivelul de stres, stimulând cheful de sex. Iar un studiu arată că bărbații sunt atrași de acest miros. (Când simt aroma de vanilie, sângele din zona penisului prezintă o circulație cu 9% — în medie — mai intensă).

Pe durata zilei

1. Descarcă-ți o carte îndrăzneață precum Burn with Me sau Back River Quiver pentru a o devora în drum spre job, școală sau oriunde ai merge, dacă nu conduci, sau în pauza de prânz. Lecturile cu tentă erotică te fac să simți fiori, mai ales atunci când te identifici cu un personaj.

2. Trimite-i prietenului tău un mesaj indecent în care poți enumera chestiile îndrăznețe pe care urmează să i le faci. Fanteziile stârnite și anticipația vă vor face pe amândoi să așteptați cu și mai multă nerăbdare momentul întâlnirii.

3. Răsfoiește galeria foto pentru a revedea selfie-urile de cuplu pe care le-ați făcut în ultima escapadă romantică. Rememorarea momentelor erotice din sexperiențele trecute – atât vizuale, cât și auditive (gemetele) – te fac să retrăiești totul.

4. Fă-i iubitului o surpriză cumpărându-i bomboanele preferate sau ceva ce te-a făcut să te gândești la el. Asta îți va umple mintea și sufletul de afecțiune, ceea ce este de bun augur pentru intimitatea voastră. Iar el se va simți la fel de apropiat de tine când va beneficia de gestul cu pricina. Cât despre sex, acesta va fi mult mai plin de satisfac
ție, dacă ecuația conține și romantism.

Când te pregătești 
pentru întâlnire

1. Fă-ți timp pentru tine când ajungi acasă, înainte să începi ritualul de pregătire, deoarece stresul poate dăuna sexului. Culcă-te pe pat cu o mână pe inimă și cealaltă pe stomac, apoi inspiră adânc timp de patru secunde, apoi expiră încă patru secunde. Repetă timp de câteva minute pentru a te relaxa.

2. Coboară-ți mâna ușor și atinge-ți vulva sau clitorisul, dar nu ajunge la orgasm. Autostimularea va transmite creierului tău semnale că se va petrece ceva hot acolo jos. Drept răspuns, va pompa sânge în zona respectivă, lucru vital pentru excitarea zonei genitale și creșterea sensibilității acesteia la atingere.

3. Fă un playlist erotic. Alege de acasă tema audio a nopții voastre fierbinți (Bonus: gândul că pe o anumită piesă ai face o anume chestie te va face să uiți de orice alt gând te-ar putea abate de la sex) și cuplează telefonul în timp ce el îți toarnă ceva de băut.

4. Ajută-l să rememoreze cel mai reușit dintre episoa
dele erotice în care ați fost implicați, amintindu-i asta în șoaptă, la ureche, atunci când îl saluți cu un sărut apăsat pe buze. Astfel, vei apăsa butonul „te vreau acum” și amândoi veți fi la același nivel de dorință. Sunt șanse mari ca planurile pentru seara asta să sară câteva etape, pentru a ajunge cât mai repede în dormitor.

Preludiu extrem — dacă îndrăznești!

Înainte să pleci de acasă, strecoară un vibrator hands-free telecomandat în lenjeria intimă (sau încearcă Oh My Bod Club Vibe 3.OH, 589 lei, loveisland.ro). Acesta vine la pachet cu un slip tanga din dantelă neagră, dotat cu un buzunar intern pentru ca „jucăria” să stea la locul ei. Pornește-l din când în când pentru momente literalmente fierbinți. Cea mai bună parte? Nimeni nu trebuie să știe care-i explicația pentru tonusul tău atât de hot!

Jocuri sexy pentru anticiparea plăcerii

Aceste activități spumoase sunt perfecte pentru ca tu și partenerul să intrați în atmosferă.

Zone fierbinți

Provocați-vă reciproc să vă reamintiți și să clasificați cele mai hot trei sesiuni de sex, apoi comparați listele. Aflând ce anume preferă celălalt, ești scutită de efortul de a tatona terenul (mai ales dacă sunteți mai la începutul rela
ției), mergând la sigur.

Plăceri carnale

Trimite partenerului tău indicii romantice care te-ar excita în pat, gen petale de trandafir, o eșarfă de mătase sau cătușe. Rămâne la latitudinea lui să descrie explicit sau doar să-și imagi
neze ce anume ar dori să facă cu acestea.

Foto-teasing

Fă poze de aproape cu părți ale corpului tău, începând de la degetele picioarelor (apoi gleznele, picioarele etc.). Trimite-le partenerului tău și spune-i: „Când nu mai poți aștepta niciun minut până să ne vedem, trimite-mi emoticonul cu steagul alb…”.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.