Trucuri de sex

By  | 

Uneori, viaţa de cuplu are nevoie de noi idei pentru a-şi recăpăta dinamismul. COSMO s-a gândit la trucuri de sex tocmai bune de pus în practică alături de iubit. Ole!

Ochi in ochi

Alege poziţii în care stabiliţi contact vizual cât mai mult. Nu te gândi că poziţia misionarului este plictisitoare, vei vedea că privindu-vă în ochi în permanenţă, vei resimţi atmosfera mult mai sexy şi mai intensă.

3, 2, 1…

Jucaţi-vă. Daţi startul unei partide de sex oral reciproc – deodată sau în sesiuni separate -, şi răsfăţaţi-vă până aproape de orgasm, dar când sunteţi aproape de a atinge punctul culminant, opriţi-vă. Continuaţi cu sex normal şi alternaţi poziţiile până când aveţi orgasm.

Cu lubrifiant

Lubrifiantul este recomandat nu doar fetelor care au probleme cu uscăciunea vaginală, ci oricărui cuplu dornic de senzaţii tari în dormitor. Foloseşte lubrifiantul chiard in timpul preludiului şi chiar şi atunci când încă nu există penetrare propriu-zisă. Tachinările şi atingerile ţi se vor părea şi mai intime, mai apropiate şi înţesate de senzualitate.

Pe intuneric

Dar de data aceasta nu ne referim la a stinge lumina în timpul partidei din dormitor, ci la a încerca, poate, să vă legaţi la ochi în timp ce o faceţi. Propune-i asta tipului şi vezi cum reacţionează, iar dacă îi place ideea, faceţi cu rândul şi experimentaţi senzaţiile trăite. Vă puteţi doar juca sau puteţi parcurge partida de sex legaţi la ochi – totul rămâne la latitudinea voastră.

Arome sexy

Poate că iubitului nu îi trece prin cap acest lucru (şi e perfect normal!), dar pregăteşte puţin atmosfera în dormitor înainte să începeţi să faceţi dragoste. Aprinde câteva lumânări parfumate, reglează intensitatea luminii mai jos şi pune unj playlist cu piese antrenante sau romantice – depende ce îţi doreşti. Aromele vă vor întărâta simţurile şi vă veţi simţi mai intimi şi mai tandri. Încearcă!

Sparge cliseul

Dacă de regulă o faceţi în dormitor, în patul în care dormi, schimbă din când în când locul. Propune-i să o faceţi şi la el, dacă nu locuiţi deja împreună sau închiriaţi chiar o cameră de hotel şi faceţi-vă de cap. Faptul că totul va fi nou în jurul vostru vă va stimula să o faceţi mai cu poftă decât de obicei. Ne place!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *