Trigasm sau cum sa ai parte de un orgasm triplu

Orgasm triplu??? Sună bine, nu-i aşa? Cam utopic, totuşi… La ce fiinţe complicate suntem, atât fizic, cât şi emoţional, ar trebui să zicem mersi dacă avem măcar un orgasm. Clitoridian, că ăla e cel mai uşor de atins. Vaginal, dacă te numeri printre cele 25% dintre femei despre care se spune că pot avea orgasm prin stimulare vaginală. Anal, dacă eşti destul de aventuroasă sexual…

Şi totuşi, orgasm triplu? Adică să resimţi toate aceste trei orgasme deodată?? Da, este posibil! Corpul feminin e creat în aşa fel încât clitorisul, punctul G şi anusul să poată fi stimulate simultan, iar dacă tu te concentrezi destul şi exersezi suficient, o să înveţi să-ţi sincronizezi orgasmele pentru a atinge cea mai înaltă culme a plăcerii. Cu sau fără ajutorul unui bărbat! Află poziţiile „dătătoare” de trigasm şi începe să exersezi!

Trigasm de una singură

Ca să eviţi dezamăgirile sau momentele jenante atât pentru tine, cât şi pentru partener, cel mai bine ar fi să descoperi trigasmul de una singură la început. Ca să capeţi puţină experienţă, să înveţi cum să te mişti, de ce fel de stimulare ai nevoie pentru fiecare zonă, să te obişnuieşti cu mişcările, cu ritmul, senzaţiile etc. Şi, pentru că ai doar două mâini şi trei zone de stimulat, ar fi bine să aduci în scenă „artileria grea”: dildo-ul dublu.

Dintr-un foc, rezolvi cu o singură mână şi punctul G, şi anusul. Rămâne aşadar clitorisul, pe care îl vei stimula cu mâna rămasă liberă. Poţi sta culcată pe spate, aşezată pe genunchi, în genunchi sau în orice poziţie îţi facilitează accesul la zonele „de interes”. N-o să reuşeşti din prima, dar încet-încet o să înveţi cum să te coordonezi ca să-ţi sincronizezi orgasmele.   

Sex oral

Aici lucrurile devin mai uşoare pentru tine, deoarece responsabilitatea stimulărilor se împarte între tine şi partener. El îţi stimulează clitorisul cu limba, tu foloseşti un dildo dublu pentru stimularea simultană a vaginului şi anusului. Sau el se ocupă de clitoris şi de punctul G (cu limba, degete, jucării sexuale), tu de anus (cu un deget sau un dildo). Sau el se ocupă de stimularea vaginală şi anală, tu de cea clitoridiană. Faptul că aveţi atât de multe posibilităţi nu poate decât să vă bucure că nu veţi rămâne plafonaţi la aceleaşi mişcări.

Iar dacă ai noroc de un tip priceput şi generos, se poate ocupa el de tot! Tu trebuie doar să stai pe spate şi să te topeşti de plăcere. Aşadar, pune-l să-ţi stimuleze clitorisul cu limba, cu o mână să se ocupe de punctul G şi cu cealaltă mână să-ţi stimuleze anusul. Sau poate să-şi folosească gura pentru sex oral şi un dildo dublu pentru stimularea simultană a vaginului şi anusului. Posibilităţile sunt multe, poate să aleagă ce vrea şi e liber să încerce şi alte variante. Tu sigur n-o să ai nimic împotrivă… iar el se va simţi super bărbat văzând că poate să te înnebunească de plăcere.

Trigasm în pozitia misionarului

Lucrurile devin puţin mai complicate, întrucât atunci când penetrarea apare în peisaj e mai dificil să găsiţi o poziţie confortabilă care să vă ajute să vă coordonaţi mişcările aşa cum trebuie. Dar „cu răbdarea treci şi marea”, zice o vorbă… Aşadar, el trebuie să te penetreze cât mai adânc pentru a-ţi atinge punctul G, să aplice presiune pe clitoris frecându-se de el cu pelvisul şi, în acelaşi timp, să te stimuleze manual în zona anală. Sau de partea asta te poţi ocupa tu…

Doggy style

Cărui bărbat nu-i place această poziţie? Şi, dacă tot are acces direct la fundul tău, spune-i ca în timp ce-ţi stimulează punctul G cu penisul să-şi strecoare un deget în anusul tău (sau să folosească o jucărie sexuală pentru asta). Iar tu trebuie să te ocupi de stimularea clitoridiană. Floare le ureche, din moment ce tu ştii cel mai bine cum să obţii orgasme de la clitorisul tău, nu-i aşa?

Femeia deasupra

În timp ce el te penetrează vaginal, apropie-ţi pelvisul de corpul lui şi freacă-ţi clitorisul de el pentru a obţine orgasmul clitoridian. De stimularea anală se poate ocupa oricare dintre voi (lui probabil că i-ar fi mai uşor, din această poziţie), folosind un deget sau o jucărie sexuală. Orice poziţie aţi alege, nu uitaţi că stimularea anală are nevoie de lubrifiere, deci ţineţi lubrifiantul aproape! De asemenea, folosiţi prezervativ pentru penetrarea vaginală şi/ sau anală, dacă este cazul.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise