Trendul momentului: #DivorceSelfies

Cine spune că un divorț este un moment tragic din viața unui cuplu?

Ești obișnuită să îți faci un selfie atunci când ai o zi bună, nu-i așa? Sau măcar când vrei ca prietenii tăi să creadă că ai o zi bună și super interesantă, deși nu faci decât să stai în pat cu pisica urmărind un sezon întreg din serialul preferat. Totodată, știm că divorțul este cel mai groaznic lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu.

Ei bine, unele persoane nu sunt de acord cu asta, dimpotrivă: văd divorțul așa cum este de fapt și anume un act normal ce are loc între două persoane care pur și simplu nu se înțeleg bine împreună. Sigur, nu vrem să insinuăm că dacă în momentul acesta nu te înțelegi bine cu iubitul sau soțul ar trebui să îl dai afară din casă, dar, uneori, povestea anumitor cupluri se termină și nu fac nimic greșit dacă nu vor să lungească situația.

Astfel, s-a născut #DivorceSelfie! Multe cupluri care divorțează sunt foarte ok cu ideea – realizează că nu au un viitor împreună și că ar fi mai bine pentru amândoi să își vadă de viața lor, așa că nu numai că sunt mulțumiți, dar sunt chiar fericiți că își vor începe noua viață!

Iată câteva selfie-uri făcute imediat după ce partenerii au semnat actele de divorț. Nu-i așa că par fericiți?

In front of the #boulder courthouse. Cheers to the rest of our lives, apart. #divorceselfie

A photo posted by Dreamer. Dancer. Scientist. (@blacktuesday74) on

#divorceselfie we still make a great team. Glad to be friends.

A photo posted by rach100981 (@rach100981) on

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise