Totul despre sexul tantric

 
Tantra
se poate traduce prin ”a se manifesta, a se extinde, a arăta, a face valuri”.

Cu alte cuvinte, cuplurile trebuie să înveţe să prelungească actul sexual mai multă vreme şi să utilizeze energia orgasmului cu mai multă eficienţă.

 

 

”Energia sexuală este şi una dintre cele mai puternice energii pentru a crea sănătate.”  spune Christiane Northrup, autoare a "Women’s Bodies, Women’s Wisdom."

”Dacă ne folosim energia sexuală în mod conştiincios, avem la îndemână o sursă veritabilă de tinereţe şi vitalitate.”

În societatea de astăzi scopul sexului este de a atinge orgasmul, nu de a oferi plăcere partenerului şi de a te conecta cu el.

Tantra ne îndeamnă să ne bucurăm de moment cât mai mult şi chiar să atingem orgasmul de mai multe ori în timpul unei partide de sex .

 

 

Sexul tantric înseamnă că tu şi iubitul tău trebuie să vă conectaţi…nu doar fizic, ci şi spiritual.

Comunicare este cea mai importantă pentru a afla ce are nevoie fiecare pentru a fi satisfăcu:.cum să fii atinsă, ce să îţi şoptească, ritmul în care vă mişcaţi, atmosfera. Spune-i totul.

Consolidaţi-vă intimitatea . Faceţi baie împreună şi exploraţi-vă trupurile reciproc. Păstraţi contactul vizual în timp ce vă atingeţi şi coordonţi-vă respiraţia.

Exersaţi fiecare pas până ajungeţi să ştiţi exact ce vă excită. Ghidează-l pe iubitul tău atunci când îţi stimulează clitorisul să te atingă mai uşor sau să te sărute acolo cât te intens vrei tu.

 

 

Lăsaţi timiditatea la o parte, altfel nu veţi reuşi niciodată să ajungeţi acolo unde trebuie.

Mişcaţi-vă încet în timpul actului sexual şi încercaţi poziţii diverse. Nu uitaţi să respiraţi şi să vă priviţi în ochi.

În timp veţi reuşi să deveniţi un tot unitar şi să vă coordonaţi orgasmul dar şi să îl prelungiţi.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.