Totul despre sex în trei

Deşi de regulă bărbaţii au fantezii despre sexul în trei – sau doar ei au curajul să o recunoască, adevărul este că aproape fiecare femeie s-a gândit măcar o datădespre cum ar fi un ménage à trois. Dacă te atrage idee şi vrei să discuţi cu iubitul tău despre asta, trebuie să ţii cont de câteva aspecte importante.

Ce trebuie să ştii despre sexul în trei

În primul rând, trebuie să iei în considerare faptul că relaţia va fi afectată de această nouă experienţă şi este greu de spus dinainte în ce fel. Este de preferat să vă apropie mai mult, însă din păcate este posibil ca lucrurile să nu meargă exact cum v-aţi dori şi se pot naşte gelozii sau certuri. Din acest motiv, trebuie să staţi de vorbă serios şi mai ales sincer despre asta.

Pe cine alegi? Fie că decideţi să aduceţi alături de voi în pat un bărbat sau o femeie pentru o partidă de sex în trei, este recomandat ca persoana respectivă să nu fie un prieten apropiat. Evitaţi astfel situaţii neplăcute ce pot avea loc după, cum ar fi posibile gelozii sau o anumită jenă pe care o poţi avea când vă mai întâlniţi.

Unele cupluri preferă să angajeze o ”profesionistă” sau să găsească persoane interesate pe site-uri matrimoniale. Chiar dacă prima variantă pare ceva mai ”safe” este indicat să o alegi pe a doua dar să vă vedeţi întâi la o cafea cu persoana respectivă, pentru a fi siguri că este în regulă din toate punctele de vedere.

După ce aţi găsit persoana potrivită pentru a vă împlini fantezia, e timpul să stabiliţi nişte reguli. Fiţi cât de sinceri puteţi în legatură cu ce vă doriţi, ce aveţi de oferit şi ce nu vreţi să se întâmple, pentru ca totul să iasă bine. În anumite momente, este posibil să te simţi lăsată pe dinafară, însă nu sta degeaba. Această activitate are loc în trei, aşa că dacă ţi se pare că nu ţi se acordă suficientă atenţie, impică-te. De asemenea, ai grijă să nu acaparezi chiar tu pe una dintre cele două persoane. Echilibrul este foarte important într-un threesome.

După ce s-a încheiat totul, este de preferat că cea de-a treia persoană să nu rămână cu voi. Sigur, nu îi pui hainele în braţe şi o scoţi din casă imediat ce partida de sex în trei s-a încheiat, însă în niciun caz nu trebuie să rămână peste noapte, sau să staţi îmbrăţisaţi toţi trei cu orele în pat. Acest lucru se face în cuplu, iar între voi trei nu există o relaţie, ci doar sex.

De aseamenea, este important ca după ce a treia persoană a plecat, să discuţi cu iubitul tău despre ce tocmai s-a întâmplat. În continuare trebuie să fiţi sinceri unul cu celalalt. Ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, aţi fi schimbat ceva, s-a simţit unul dintre voi lăsat pe dinafară?

Ţine minte: protecţia este foarte importantă n timpul partidei de sex în trei! Cel mai sigur este ca toţi trei să fiţi la zi cu analizele şi cu testele pentru boli cu transmitere sexuală, însă este mai la îndemână să folosiţi prezervative. Acestea trebuie schimbate nu numai dacă se trece de la sex vaginal la sex anal, ci de fiecare dată când bărbatul trece de la o parteneră la alta.

Singurul lucru care mai rămâne de spus este să nu te stresezi prea mult şi să te distrezi! Este doar sex, în fond.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.