Vor fi lansate prezervative în 56 de mărimi

By  | 

Pentru că fiecare bărbat este diferit, o companie americană va lansa prezervative în 56 de mărimi.

Unul dintre principalele motive pentru care mulți bărbați nu prea vor să poarte prezervative este că sunt inconfortabile și este de înțeles de ce: există numeroase forme de penisuri, dar puține mărimi la prezervative. Astfel, dacă prezervativul nu este cel potrivit, penisul nu va fi fericit.

Ce cred bărbații cu adevărat despre prezervative

Compania americană ONE a luat asta în considerare și a decis să lanseze prezervative în 56 de mărimi, de diferite combinații de lungime și grăsime, astfel încât orice bărbat să găsească prezervativul perfect.

Cel mai scurt prezervativ va avea 12.5 centimetri, iar cel mai lung 20.8 centrimentri. Cât despre grosime, cel mai subțire va avea 4.5 cm, iar cel mai gros 6.4 cm.

Cei mai mulți bărbați care au participat la un studiu efectuat de ONE s-au plâns de prezervativele standard, spunând despre acestea ba că sunt prea lungi, ba prea scurte, ba prea largi, ba prea strânse pe penis. Acest lucru poate duce și la pierderea încrederii în sine, bărbații gândindu-se că penisul lor nu este unul potrivit – în special dacă prezervativele standard sunt prea mari pentru ei. În schimb, se întâmplă rar ca prezervativele standard să fie prea mici pentru cei mai mulți bărbați.

Ce faci dacă s-a rupt prezervativul

Sperăm că tot mai multe companii vor lua decizia de a fabrica prezervative în mai multe mărimi și că acestea vor ajunge cât mai curând și în România.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *