Trucuri sexy in dormitor

By  | 

Cât de împlinită te simţi cu viaţa ta sexuală? Citeşte articolul de mai jos – ţi-am pregătit câteva trucuri sexy in dormitor, pentru a-ţi anima cheful din dormitor.

COSMO te-a informat, de-a lungul vremii, o sumedenie de ponturi tocmai bune de încercat între aşternuturi, grafice explicite cu poziţii sexuale, idei pentru a-ţi îmbunătăţi tehnica de a-i face sex oral iubitului şi câte şi mai câte. Nu suntem experţi, dar ne place să facem totul ca la carte şi să îţi oferim cele mai fresh sugestii pentru o relaţie împlinită – de la cap la coadă. Lasă-ne într-un comentariu părerea ta despre următoarele trucuri:

Poarta desuuri

…şi atât! Fă-i o surpriză iubitului tău şi îmbracă-te senzual. Pune-ţi portjartiere şi ciorapi fini negri, sutien care se deschide în faţă (provoacă-l puţin pe tip!) şi o pereche de lenjerie intimă cu multă dantelă. Odată ajunşi în pat, permite-i să te dezbrace doar de bikini şi de sutien şi rămâi pe tine cu portjartierele – iubitul tău va adora priveliştea asta şi va ieşi o partidă de amor pe cinste. Parol!

Flirteaza cu buzele

Pregăteşte-ţi buzele pentru un atac erotic ca la carte. Fă-le un gomaj din două ingrediente pe care le ai în cămară – ulei de măsline şi zahăr brun. Pune două linguriţe de ulei şi două vârfuri de zahăr într-un recipient, amestecă-le şi apoi freacă-ţi buzele cu această compoziţie. Astfel, vei elimina celulele moarte de pe buze şi Ie va reda culoarea roşie. Când ajungeţi între cearşafuri, sărută-l intens şi pe tot corpul, apoi alintă-l cu o sesiune de sex oral – îi va plăcea la nebunie iniţiativa ta!

Hai la sex shop

Ce ar fi să faci o vizită unui sex shop? Vei găsi acolo o sumedenie de accesorii şi jucării sexuale care poate anima atmosfera intimă dintre voi. Gândeşte-te la un şirag de bile anale sau la un dildo cu dublu rol – pentru excitaţie clitoridiană şi totodată vaginală. Iubitul tău s-ar putea să se simtă excitat să îţi manevreze el însuşi jucăria, iar apoi să continuaţi doar voi, dar într-un ritm mult mai intens…

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *