Top minciuni pe care bărbații le spun femeilor despre sex

By  | 

Multe femei preferă să nu afle minciunile pe care bărbații le spun despre sex. Pentru toate celelalte… iată un top cu cele mai des întâlnite minciuni.

„M-am testat acum 6 luni.”

Abia ai cunoscut un tip și te gândești la un one night stand sau sunteți la începutul relației și nu îi cunoști prea bine viața sexuală? Inevitabil, ai vrea să știi când a făcut ultima dată teste pentru a afla dacă are vreo boală cu transmitere sexuală. Din păcate, cei mai mulți dintre bărbați ori nu s-au testat niciodată, ori au făcut-o acum mulți ani, de gura vreunei foste care s-a trezit cu o mâncărime. Soluția? Folosiți neapărat prezervativ!

Citește și: Mărimea ideală a unui penis, potrivit femeilor (studiu) 

„Faci cel mai bun sex oral!”

Nu vrem să te jignim, dar cel mai probabil nu e adevărat. Toate femeile fac aproape același lucru din vine vorba de sexul oral, deci experiențele nu sunt prea diferite. Apreciază, totuși, că tipul îți face un compliment!

„Nu pot ejacula dacă port prezervativ.”

Ba da, poate. Orice bărbat poate. Singurul motiv pentru care vrea să îl scoată este că sexul se simte puțin mai bine fără. Dar, atâta timp cât nu folosiți și alte metode anticoncepționale, cum ar fi pastila, și nu ești sigură dacă partenerul este 100% sănătos, îți recomandăm să insiști să nu își dea jos prezervativul. Nu, nici măcar o dată!

Citește și: Mituri false despre orgasm pe care poate și tu le crezi 

„Putem s-o facem fără prezervativ, eu întotdeauna m-am protejat!”

Dacă ți-a zis ție asta, cu siguranță le-a zis-o și altora. Cu alte cuvinte, e foarte posibil să aibă vreo boală cu transmitere sexuală. Vrei să riști?

„Nu mă uit la filme porno și nu mă masturbez niciodată.”

Ce persoană normală nu se masturbează niciodată?! Din păcate, dintr-un motiv sau altul, unele femei consideră că „atâta timp cât faci sex cu mine, nu ai motiv să te masturbezi”. Cel mai probabil, tipul te minte pentru că îi e teamă că te vei supăra pe el.

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată!”

Nu reusește să intre în erecție sau a ejaculat prea devreme? Cu siguranță nu a mai pățit așa ceva niciodată! Să fim serioși, acest lucru se poate întâmpla oricui, oricând și nu este un motiv să se simtă jenat! De vină pot fi emoțiile, stresul sau anumite probleme de sănătate. Explică-i că înțelegi că e ceva absolut normal și nu ar trebui să își facă griji. Iar dacă problema se repetă cam des, o vizită la medic îi poate da răspunsurile de care are nevoie.

Citește și: Diferențele dintre sex bun și sex grozav 

„Ai un gust delicios!”

Ok, să vorbim sincer și deschis: secrețiile vaginale nu au un gust extrem de plăcut. Nu ar trebui să aibă nici un gust neplăcut, dar, să fim seriase, nu ai gust de miere sau ciocolată! Multe femei se tem să nu aibă un gust neplăcut, deci cel mai probabil îți spune această minciună ca să te liniștești.

Tu ce minciuni crezi că mai spun bărbații despre sex?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *