Sfaturi de la staruri porno pentru poziția 69

By  | 

COSMO a vorbit cu staruri din industria filmelor pentru adulți despre poziția 69. Iată sfaturile lor despre cum să ai cea mai bună experiență.

Dacă ai încercat vreodată poziția 69 știi cât de dificil este pentru ambii parteneri să se distreze. De cele mai multe ori încercarea sfârșește prin cel puțin un partener nesatisfăcut și niște dureri ale unor mușchi pe care nici nu știai că îi ai. Deși 69 sună ca o glumă inventată de cineva, COSMO a încercat să găsească cele mai bune trucuri pentru ca tu să te bucuri de momente mai incitante!

3 variante hot ale poziției 69

Dacă ești dedesubt, pune-ți o pernă sub cap și una sub fund

Julia Ann te sfătuiește să te folosești de perne pentru a permite un acces mai ușor al persoanei de deasupra la părțile tale intime (și viceversa). Astfel, perna de sub fund îți va ridica pelvisul în sus, lăsându-ți partenerul să își facă de cap între picioarele tale, pe când perna de sub cap te va lăsa pe tine să nu stai într-o poziție incomodă când oferi partenerului plăcere.

Există mai multe variații ale poziției 69

Ann mai spune că poziția 69 nu trebuie neapărat îndeplinită în modul clasic: o persoană pe spate și o persoană deasupra. Când ambii parteneri stau pe o parte, gravitația ajută situația și se creaza o „conexiune mai adâncă” între cei doi implicați. Daca sunteți suficient de încrezători, puteți chiar să vă rostogoliți încet în poziția tradițională!

Învață-l să îți facă cel mai bun sex oral!

Dacă partenerul tău e un bărbat, tu ar trebui să stai deasupra

Angela White povestește un pic despre sexul partenerilor și poziția ideală de 69. Astfel, dacă ești cu o fată, nu este atât de mare problemă dacă stați amândouă pe o parte (ba chiar este o idee excelentă). Cu toate acestea, dacă ești cu un bărbat, este mai bine să stai deasupra pentru a avea control complet asupra organului său genital și pentru a putea performa fără să îți creezi ție disconfort.

Alternează cine primește și cine oferă plăcere

Să îți facă cineva sex oral nu este nepărat cea mai bună situație dacă trebuie să te concentrezi. Asa Akira îți sugerează ca tu și partenerul tău să faceți schimb între cine primește și cine oferă pentru ca amândoi să aveți o experiență plăcută și să vă puteți bucura 100% de prezența celuilalt.

Nu uita să te distrezi și să fii deschisă pentru a avea o experiență de neuitat!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *