Sex pe timp de iarna: cele mai calduroase pozitii sexuale

By  | 

Deşi orice tip de sex se lasă cu transpiraţii şi călduri (dacă e bine făcut, evident!), există unele poziţii sexuale care înfierbântă corpurile mai mult decât altele. Şi asta dintr-un motiv simplu: pentru că avantajează frecarea corpurilor aproape din cap până-n picioare. Prin frecare se produce căldură, corpul transpiră, eliberează endorfine şi oxitocină (aşa-numitul hormon al dragostei şi ataşamentului), te exciţi mai mult, ajungi mai repede la orgasm şi mai şi arzi câteva calorii pe parcurs. Aşadar, ai numai de câştigat dacă încerci sexul skin-to-skin!

Femeia deasupra

O poziţie clasică, de care poate te-ai plictisit deja… dar încearc-o puţin altfel: în loc să-ţi încaleci iubitul, staţi amândoi la orizontală, cu picioarele perfect întinse. Tu stai deasupra, tu eşti responsabilă cu mişcările de înainte-înapoi. Sprijină-te în degetele de la picioare, ţine-ţi coatele pe pieptul iubitului şi palmele pe umerii lui. Cu o mână (sau cu ambele) poţi să te ajuţi de tăblia patului ca să te mişti mai uşor (bonus: îţi vei exersa, în acelaşi timp, bicepşii).

Ideea e să stai cât mai lipită de corpul iubitului, atât cu picioarele, cât şi cu trunchiul şi mâinile. Îl poţi privi în ochi, îi poţi şopti şoapte “de amor” la ureche, îl poţi săruta pe gât, muşca de ureche… N-o să rămâi în pană de idei, mai ales că e o poziţie care-ţi permite să-ţi freci clitorisul de osul lui pelvian (şi să ajungi, astfel, mai uşor la un orgasm mai intens!).

Linguriţa

Este, la fel, o poziţie care vă permite să staţi complet sub pătură (deşi probabil o să vă încălziţi atât de tare încât n-o să mai aveţi nevoie de ea). Staţi amândoi pe o parte, cu picioarele întinse ori uşor îndoite din genunchi. El e în spatele tău, tu poţi să-ţi ridici piciorul peste al lui. El se poate juca cu sânii tăi, tu te poţi stimula clitoridian… sau invers. Variantele sunt multiple şi căldura garantată!

Pe la spate, la orizontală

Dacă vreţi să schimbaţi poziţia, treceţi din linguriţă… cu faţa la cearşaf. Vă rotiţi împreună astfel încât tu să ajungi să stai pe burtă, cu picioarele perfect întinse, iar el deasupra ta, cu picioarele întinse între ale tale. Sprijinindu-se în coate, el face toată treaba; tu trebuie doar să te bucuri de senzaţii.

Şi încă ce senzaţii! Strecoară-ţi o mână între picioare şi stimulează-ţi clitorisul. Faptul că eşti “strivită” de corpul iubitului va face ca stimularea să fie mult mai intensă. În plus, din această poziţie poţi foarte uşor să îţi apropii picioarele şi să-ţi contractezi vaginul, ceea ce va intensifica plăcerea atât pentru tine, cât şi pentru iubitul tău. Garantat, o să uitaţi de frigul de afară!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *