Sex oral: ghideaza-l cu tact spre… sud!

By  | 

Sexul oral e extrem de excitant pentru ambii parteneri, însă, din diverse motive, nu toți bărbații îl oferă atât de des pe cât ne-am dori. Află de ce și cum îl ispitești să te savureze… cu totul!

Să fim clari: faptul că iubitul tău nu se grăbește să te satisfacă oral nu înseamnă că ar fi oripilat de această ipostază, așa cum îți imaginezi în momentele tale de panică. Există o grămadă de alte motive la care nu te-ai gândit până acum, iar printre acestea se află chiar propria ezitare. Da, pare greu de crezut, dar cea mai mică umbră de îndoială detectată în atitudinea ta l-ar putea face să creadă că nu-ți dorești asta. După cum bine știi, bărbații se pricep să citească gânduri la fel de bine cum ne pricepem noi la mecanică, așa că nu i-ar strica puțin ajutor din partea ta. Și nu uita – plăcerea ta e direct proporțională cu a lui!

Directă = Sexy

Orice bărbat e cucerit pe loc atunci când femeia de lângă el are curajul să-și exprime clar dorințele sexuale. Amintește-ți că în dormitor nu trebuie s-o iei pe ocolite – cu cât ești mai directă, cu atât te va dori mai mult și va juca până la ultima carte pentru a te satisface. “Majoritatea bărbaților cred că o femeie care cere să fie satisfăcută într-un anumit mod e extrem de sexy, în timp ce ei se bucură de senzația excitantă că sunt doriți, că plăcerea femeii depinde de ei și sunt mai mult decât dispuși să o ofere”, confirmă Patti Britton, medic sexolog. Așa că data viitoare când îl satisfaci oral, aruncă-i în treacăt: “După e rândul meu, nu?” sau, dacă vrei să fii și mai directă de-atât, spune-i pur și simplu că ți-ar plăcea să se ocupe mai mult de zona ta “sudică”.

Invata-l sa iti faca cel mai bun sex oral

Îmbracă-te în prospețime

Încetează să-ți mai faci griji cu privire la cum miroși sau ce gust ai acolo jos – chiar această ambivalență a ta l-ar putea împiedica să exploreze zona. Dacă ești înnebunită după plăcerea pe care ți-o oferă sexul oral, trebuie să lași deoparte inhibițiile pentru a-l putea savura până la capăt. Ca să fii mai sigură pe tine, asigură-te că te bucuri de un duș plăcut înainte – te va face să te simți proaspătă și curată și îți va înlătura teama vreunui gust/miros ciudat. Ai grijă, însă, să nu folosești geluri de duș sau loțiuni parfumate, pentru că gustul artificial de parfum nu e deloc plăcut pe lângă “aroma” ta naturală. Medicii sexologi te sfătuiesc să folosești un gel special pentru zona intimă, cu ph neutru și fără parfum. Aceștia explică faptul că feromonii tăi produc în mod natural un miros subtil al zonei intime, de care bărbații sunt atrași instinctiv. Folosind un produs cosmetic cu parfum nu vei face decât să-l maschezi.

Cele mai hot scene de sex oral din filme

Ghidează-l cu grijă

Tocmai pentru că știu cât de intensă poate fi stimularea orală, bărbații se tem că nu o fac cum trebuie. Oare unde e localizat exact clitorisul? Mișcările ar trebui să fie energice sau lente? E cu atât mai greu pentru ei cu cât nu există o rețetă – fiecare femeie răspunde la stimuli diferiți. Tocmai de aceea, când vine vorba de sex oral, iubitul tău are nevoie de încurajări subtile, nu de critici. Asigură-te că îi spui ce și cum îți place, dar fii atentă la felul CUM o spui. Ghidează-l cu mâna, iar când vorbești folosește un singur cuvânt – cuvintele precum “acolo”, “stânga”, “încet”, etc., sunt percepute ca indicații sexy, în timp ce frazele sunt interpretate ca fiind critici.

Ce sa iei in considerare cand primesti sex oral

Truc: Folosește-te de una dintre pasiunile lui – uitați-vă împreună la un film erotic în care un bărbat satisface oral o femeie. Apoi spune-i: “Mmm, pare foarte plăcut. Hai să încercăm și noi!”. Va prinde ideea cu siguranță.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *