Sex de Craciun: 5 pozitii sexuale preferate de barbati

By  | 

Credeai că tipii ar face sex oricând, oriunde şi oricum? Ei bine, nu chiar… Am aruncat un ochi pe askmen.com şi se pare că de Sărbători bărbaţii îşi doresc anumite poziţii sexuale mai mult decât altele. Şi, cum Crăciunul înseamnă să dăruieşti şi să fii generos, ce-ar fi să le facem pe plac şi să-i răsfăţăm cu sexul „de sezon” pe care şi-l doresc?

Reindeer style

Asta e, practic, clasica poziţie doggy style: tu sprijinită în palme şi genunchi, el în spatele tău, stând în genunchi. Tu nu trebuie să faci mai nimic, doar să te mişti în ritmul impus de el, să te întorci şi să-l priveşti senzual în ochi din când în când şi să te laşi mângâiată pe sâni, spate, fese şi chiar stimulată clitoridian. Ca să rămâneţi în spiritul Crăciunului, bentiţa cu coarne de reni nu ar trebui să lipsească de pe capurile voastre!

Ajutorul Moşului

“E poziţia perfectă pentru doamnele care îşi doresc ceva mai mult de la o sesiune de amor”, scriu cei de la askmen.com, explicând mai departe: „De regulă, ajutoarele Moşului sunt renii, elfii şi alţi mostruleţi de la Polul Nord. Pentru această poziţie sexuală, ajutorul Moşului este un mic… vibrator”. Sună interesant, nu? În poziţia linguriţei, oricare dintre voi poate „manevra” vibratorul ca să-ti stimuleze clitorisul. Desigur, pentru ca jocul de-a „Moşu’ şi ajutorul său” să fie mai veridic, ar trebui să mutaţi „acţiunea” din pat pe jos, în faţa şemineului, sau pe o pătură groasă, lângă brad.

Jingle balls

„Balls” înseamnă „biluţe”. Mai exact, biluţele lui cu care trebuie să te joci, delicat şi uşor, în timp ce-l călăreşti în poziţia reverse cowgirl. Iar „jingle” nu înseamnă „zornăit de zurgălăi” de data asta, ci gemetele de plăcere pe care iubitul tău le va scoate când îl „tratezi cu spatele” şi cu asemenea răsfăţ pentru testiculele lui. O zonă pe care în general femeile o ignoră, deşi este extrem de erogenă pentru bărbaţi – atâta vreme cât biluţele le sunt mânuite cu grijă şi delicateţe.

Cadoul lui Moş Crăciun

Pentru că ai fost fată cuminte (nu-i aşa?), Moş Crăciun are un cadou pentru tine: o sesiune fierbinte şi lungă de sex oral! Tu trebuie doar să te instalezi comod pe spate şi să-ţi laşi iubitul să-ţi exploreze zona intimă până când simţi că explodezi de plăcere. Ca o completare/ variaţie la cele propuse de askmen.com, o idee şi mai în ton cu momentul ar fi ca Moşu’ să-ţi aducă un cadou special fix de la Polul Nord – mai exact nişte cuburi reci de gheaţă pe care să le plimbe (cu mâna sau cu gura) pe tot corpul tău înfierbântat!

Prăjitura de Crăciun

Se spune că de Crăciun primeşti, dar şi dăruieşti, iar în termeni sexuali ştii ce înseamnă asta, nu? 69! Tu îţi satisfaci iubitul, în timp ce el te satisface pe tine. Unul dintre voi stă pe spate, celălalt deasupra lui, sau vă aşezaţi amândoi confortabil pe o parte. 69 e cel mai eficient mod de a învăţa să vă sincronizaţi orgasmele!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *