Seriale care te inspira la… sex

By  | 

Când nu ai chef de nimic – ce faci? Te cuibăreşti cu iubitul tău în pat, vă puneţi un film şi… ce urmează?

Sex and the City

Poate cel mai glamouros serial tv din toate timpurile este bazat pe cartea lui Candace Bushnell şi încă face ravagii printre fane la 18 ani de la lansarea primului sezon. Escapadele îndrăzneţe (şi controversate!) ale Samanthei, experienţele romantice ale lui Carrie – parcă toate acestea te inspirau să visezi la o relaţie „fierbinte“, dar a cărei soartă nu se încheie după un week-end de fluturi în stomac…

Gossip Girl

Penn Badgley, Chace Crawford, Leighton Meester, Blake Lively şi un penthouse din Manhattan, New York? Oh, da, ar putea fi vorba de nişte scene über-hot! Serialul ăsta merită pus pe repeat, întocmai ca o piesă de care nu te mai saturi…

Game of Thrones

Credem că aici, în serialul „Urzeala Tronurilor“ – care a stârnit atâtea valuri peste tot pe mapamond -, e vorba de soft porn. Păi cum să numeşti altfel aceste cadre atât de incintante, încât parcă îţi venea să opreşti vizionarea şi să iniţiezi un quickie cu iubitul tău? Votăm pro „Urzeala Tronurilor“!

Breaking Bad

Ok, poate că scenele de sex nu sunt deloc dese în scenariul acestui serial care te ţine în tensiune de la primul la ultimul sezon, dar acelea care sunt… te pun pe jar serios! Una dintre cele mai aprinse dintre ele este cea în care Skylar este însărcinată şi poartă o mască hidratantă pe ten, iar Walter iniţiază o partidă de sex tumultoasă în bucătărie. Acolo da emoţii!

Married with Children

Hm, suntem doar noi cu imaginaţia atât de bogată sau şi tu aveai uneori fantezii cu aventurile (nemărginite şi cu nemiluita) ale lui Kelly, fiica prostuţă şi săracă cu duhul a lui Al Bundy? Tipa aceea părea neobosită! Ok, poate nu e un exemplu, dar pofta ei de… viaţă parcă îţi stârneşte imaginaţia, nu-i aşa?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *