Secretele poziției doggy style pe care bărbații nu ți le spun

By  | 

Doggy style este o poziție iubită atât de bărbați, cât și de femei. Însă știai că există câteva secrete despre aceasta pe care bărbații nu ți le spun?

Iată care sunt acestea:

Da, el îți vede anusul. E acolo, e cam greu de ignorat! Dar să ne înțelegem, doar îl vede, nu se holbează la el minute în șir.

Îi place să vadă cum te penetrează. Dintre toate pozițiile, din aceasta vede cel mai bine tot ce se întâmplă.

Îi place pentru că se poate controla mai bine. Spre deosebire de alte poziții, în aceasta îi e mai ușor să controleze penetrarea. Astfel, riscul să termine prea devreme este diminuat.

Citește și: Poziții sexuale în funcție de zodia lui 

Este o poziție confortabilă. Nu trebuie să își facă griji că are o expresie ciudată pe față (pentru că nu îl vezi), nu trebuie să aibă grijă să nu îți curgă o picătură de transpirație în ochi și obosește mai greu.

Sperma e ușor de curățat. Dacă nu vrea să ejaculeze în tine, nu trebuie decât să o facă pe fundul tău, apoi să șteargă cu un șervețel. Nu riscă să îți dea în ochi sau în păr.

Se gândește la sex anal. Cum ziceam și mai sus, e acolo și e greu de ignorat.

Îi place să îți vadă fundul cum se mișcă. În timp ce tu îți faci griji că el ar putea vedea că ai celulită sau ar crede că ești grasă, pe el îl excită asta!

Citește și: 5 poziții clasice de sex reinventate 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *