Punctul lui G si alte 7 zone-cheie erogene

By  | 

Daca ti-ai ruga iubitul sa divulge cel mai sensibil loc de pe corpul lui, unde tu l-ai putea atinge, nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama ce ar raspunde. Afla ca s-au identificat mai multe puncte ale placerii care, stimulate corespunzator, ii ofera senzatii tari. Mai tari decit in cazurile obisnuite.

Asa ca, profitind de aceste locuri hot, nu numai ca-ti faci iubitul sa innebuneasca de dorinta, dar, in acelasi timp, ii transmiti tensiune sexuala prin tot corpul si ii stimulezi circulatia sangvina in zona genitala. Tocmai aceste reactii “secundare” ii sporesc starea de excitat ie si ii intesifica contractiile pelviene, amplificindu-i inzecit trairile din timpul orgasmului.

Simplul fapt ca sint locuri la care nu se prea asteapta sa “apelezi” si care, foarte probabil, nu prea au fost bagate in seama pina la tine, sporesc excitatia. COSMO iti prezinta harta celor mai potente, dar totodata ascunse, zone hot ale lui si ponturi despre cum sa o “abordezi” pe fiecare dintre ele cu multa indeminare.

Afla mai mai multe despre zonele lui erogene:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *