Mituri despre sexul oral

By  | 

Oricât de multă experienţă am avea, nu putem ştii totul despre sex. În plus, există şi numeroase mituri pe care le luăm de bune. COSMO îţi prezintă cele mai comune mituri despre sexul oral, pentru ca tu (dar şi partenerul tău) să nu mai aveţi neclarităţi.

Trebuie să introduci tot penisul în gură

Când vine vorba de sex, fiecare are anumite preferinţe. Într-adevăr, unii bărbaţi preferă să li se facă deep-throat, însă nu numai acesta este modul prin care poţi face un bărbat să aibă orgasm. De fapt, cea mai sensibilă zonă a organului este vârful acestuia, în special partea de dedesubt, pe care o poţi stimula foarte bine fără să introduci tot penisul în gură.

Nu poţi lua BTS prin sex oral

Din păcate, cele mai multe boli cu transmitere sexuală care pot fi luate prin sex vaginal sau anal se pot transmite şi prin sexul oral. Deşi o varietate mare de factori poate afecta modul în care o boală poate fi transmisă, doctorii recomandă ca orice raport sexual să fie protejat. Tocmai din acest motiv au fost inventate prezervativele cu arome.

Dacă nu înghiţi spermă, totul e ok

Acest mit este pe jumătate adevărat. În funcţie de boala în cauză, şansele să fii infectată pot fi mai mici dacă scuipi sperma în loc să o înghiţi, dar nimic nu este 100% sigur. Să presupunem că te-ai spălat pe dinţi înainte de sex şi ai o miiiică zgârietură. Această mică şi nesemnificativă zgârietură din gura ta este modul perfect prin care fluidele pot fi transmise în organismul tău.

Contează doar penisul, nu şi testiculele

Discutabil. Nu este musai să acorzi atenţie şi testiculelor, însă în acelaşi timp nici bărbatul nu este obligat să îţi mângâie sânii pentru ca tu să simţi plăcere. Din acest motiv, data viitoare când faci sex oral, încearcă să bagi în seamă şi această parte a corpului masculin – mângâie-le, sărută-le, dar nu le strânge, pentru că poate fi foarte dureros pentru el.

Toţi bărbaţii vor să ejaculeze în gura ta

Multe femei refuză să facă sex oral pentru că au impresia că bărbatul va ejacula cu siguranţă în gura lor. Din fericire, nu este cazul. În primul rând, sexul oral poate fi doar preludiul, deci nici măcar nu trebuie să mergi până la capăt. Apoi, cel mai bine este să discuţi cu iubitul tău despre preferinţele sale, dar şi ale tale. Vei fi surprinsă să afli că nu ţine neapărat să ejaculeze în gura ta.

Dacă nu poţi face sex vaginal, e de datoria ta să faci sex oral

Fals! Dacă eşti în timpul menstruaţiei sau ai alte motive pentru care nu doreşti să faci sex, nu te obligă nimeni să faci altceva doar pentru plăcerea partenerului. Sigur, înţelegem că iubitul tău are nevoi care trebuie satisfăcute, însă nu te obligă nimeni să faci ceva ce nu vrei. În plus, dacă faci sex oral din obligaţie, nu din plăcere, nu mai are acelaşi farmec. Sunt şi alte alternative pentru sex: partenerul tău se poate masturba când tu nu poţi sau nu vrei să te culci cu el.

Tu ce alte mituri despre sexul oral mai cunoşti?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *