La ce vârstă mi-am pierdut virginitatea. Povești adevărate de la bărbați

By  | 

Pierderea virginității este un subiect foarte important pentru multe persoane, în special în timpul adolescenței. Uneori, persoana în cauză nici măcar nu își dorește atât de tare să facă acest lucru, însă are impresia că trebuie. Pentru băieți situația este cu atât mai grea cu cât prietenii se laudă că au făcut deja sex și continuă să o facă foarte des (deși în cele mai multe cazuri mint sau exagerează), iar a fi virgin poate ajunge chiar o jignire.

Însă la ce vârstă obișnuiesc băieții să își piardă virginitatea? Iată câteva povești reale.

„Mi-am pierdut virginitatea când am împlinit 15 ani. Cred că a fost destul de devreme, mai ales în cadrul grupului meu de prieteni. Aveam câțiva prieteni care susțineau că nu mai sunt virgini, dar nu prea îi credea nimeni. Cred că pe mine m-au crezut pentru că eram într-o relație mai lungă.”

„Am spus tuturor că mi-am pierdut virginitatea la 20 de ani, dar de fapt am făcut sex pentru prima dată când eram deja la facultate, la 20 de ani. Nu prea aveam încredere în mine și niciuna din relațiile anterioare nu durase suficient de mult încât să se ajungă la sex.”

„După balul de absolvire din liceu. Eu și câțiva colegi ne-am dus la cabana de la munte a tatălui unuia dintre noi și acolo am făcut sex pentru prima dată, cu iubita mea de atunci.”

„Aș vrea să am o poveste mai interesantă, dar nu e cazul. Eram în ultimul an de liceu și m-am culcat cu o colegă. Am continuat să ne mai vedem puțin, dar asta a fost tot.”

„Eram la facultate. A fost greu pentru mine, nu voiam să accept că sunt homosexual, nici față de mine, nici față de alții. Mi-ar plăcea să mă întorc în trecut și să mă asigur că totul va fi în regulă, dar nu am cum să o fac.”

„Aveam 19 ani, deci mai târziu decât prietenii mei. Nu prea aveam noroc la fete și nici nu aveam încredere în mine.”

„S-a întâmplat când aveam 18 ani. În perioada aia îmi era puțin rușine, alții o făcuseră deja, dar acum îmi dau seama că nu contează vârsta.”

 

Citește și: Cum și-au pierdut vedetele virginitatea? 

Citește și: Ce și-ar fi dorit bărbații să știe înainte de a-și pierde virginitatea 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *