Jucariile sexuale – ghidul incepatorului

By  | 

Jucariile sexuale nu mai sunt demult motiv de rosit in obraji, mai ales daca ne gandim la Statele Unite sau la popularitatea pe care o au in productiile de la Hollywood. In Romania, daca judecam dupa numeroasele sex shop-uri ce au aparut in ultimii ani, am putea afirma cu incredere ca nu suntem atat de pudici si conservatori. Daca te-ai hotarat si tu sa iti achizitionezi o jucarie erotica si nu stii cum sa faci asta, iata cateva indicii importante pentru neinitiati.

Ce sa alegi?

Cele mai cumparate sex toys de catre femei sunt vibratoarele. Acestea vin in toate formele, marimile si chiar culorile.

Misiunea ta este sa il gasesti pe cel care ti se potriveste. Rotativ sau cu pulsatii? Discret sau “anatomic”? Din cauciuc, metal sau sticla? Cu baterii, reincarcabil sau cu fir?

Sunt numai cateva dintre elementele pe care trebuie sa le iei in consideratie atunci cand ai plecat la cumparaturi.

In plus, trebuie sa te gandesti care va fi utilitatea lui: stimulare externa, penetrare sau ambele.

Dupa ce ti-ai stabilit caracteristicile principal, cel mai bine este sa te documentezi in legatura cu diferite aparate. Poti apela la comentarii ale utilizatorilor de pe site-uri specializate, la sfatul vanzatorului sau la experientele prietenelor.

Daca vrei sa il folosesti pentru a-ti condimenta viata sexuala alaturi de partenerul tau, cumparaturile alaturi de el ar putea avea rezultate foarte bune. In plus, daca te bucuri de sustinerea lui sau a unei prietene, experienta poate fi mai distractiva, iar sentimentul de rusine va disparea sigur.

Cum sa cumperi?

Desi deschiderea femeilor din Romania spre subiecte legate de viata intima este din ce in ce mai mare, jucariile erotice raman in categoria tabu.

Cu atat mai mult cu cat se afla in situatia de a cumpara o astfel de “unealta”. Din acest unghi, cel mai usor mod de a-ti alege prima jucarie sunt magazinele on-line.

Bazandu-se tocmai pe ideea de intimitate, sex shop-urile on-line ofera aceeasi diversitate ca si cele reale. Vei avea avantajul de a evalua fiecare produs si de a urmari parerile altor cumparatori.

De asemenea, pachetul primit prin posta nu va avea niciun element special de identificare care sa te dea de gol.

In cazul magazinelor reale, principalul avantaj este ca poti atinge “exponatele”. Poti evalua marimi, materiale si optiuni, pentru a o alege pe cea mai indicata, mai ales daca este prima ta jucarie sexuala. Singurul dezavantaj ar putea fi prezenta unui vanzator… prea amabil incat sa te faca sa te simti prost.

COSMO tips

Atunci cand iti cumperi o jucarie erotica, nu uita de doua lucruri importante: lubrifiere si intretinere.

Lubrifiantii te ajuta sa eviti disconfortul si sa te obisnuiesti mai repede cu noua ta jucarie.

Solutiile de curatare si intretinere te scapa de reactii nedorite. Vei evita orice afectiune ar putea aparea in urma folosirii si ii vei prelungi durata de utilizare jucariei.

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Tot ce trebuie să știi despre utilizarea unui dildo | Dezvoltare masei musculare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *